Revell 1/72 Pz.Kpfw. V Panther Ausf. G

Previous topic - Next topic

Sandman

Prvo pa guseničasto :D - #1/2021

Farbano Gunze akrilima, wash rađen slikarskim uljanim bojama, weathering MIG pigmentima i gunmetal umetničkom olovkom.
Od dodataka koristio sam Eduard i Extratech ecovane setove i RB Model metalnu cev topa.

Shurtzene nisam lepio, samo su nakačani na ecovane kukice na bokovima...

Pozzz,
S.

guster

Videh na prvi pogled da je to ona stara Revelova panjina, ali da mnogo bolje izgleda.
Bas su ga obogatili ti detalji, odlicno je ispao, a trobojna sema  :super
Ipak, ja bih mu skinuo mitraljez, nikako ne deluje realno, smesno su ga napravili.

iguanac

Lep uradak!
i ja radim istog trenutno i znam kakve su to muke, ja sam mu štošta menjao u samogradnji.
https://n-ever-finished-models.blogspot.com/2020/10/soviet-panther-366-self-propelled.html
One day you'll realize there's more to life than culture... There's dirt, and smoke, and good honest sweat!

"Dogod budete čuli na Ljubinom Grobu pucanje naših pušaka, Nijemci neće proći. A kad toga ne bude, znajte da na njemu nema više živih proletera."

https://n-ever-finished-models.blogspot.com/

Dragan

Koliko vidim, hodni deo (tockovi) je totalno promasen!
Ili mi se samo tako cini?
:super
:cheers

Sandman

Hvala na komentarima.

Radio sam uglavnom iz kutije uz dodavanje pojedinih ecovanih delova, tako da točkove ništa nisam dirao.
Misliš na gumeni obruč (gazna površina) na njima - deluju malo deblje možda, ali farbao sam tako kako je izliven deo, dokle je ograničeno livom.

flanker

Ja ne mogu da otvorim fotke, a hteo bih...
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

Dragan

Nisam mislio na gumeni obruc, vec na to da su kod Pantera tockovi "isprepleteni" tako da nema sanse da se kroz njih "providi".

Sandman

Jesu isprepleteni točkovi, e sad ako im je razmak nešto veći, nisam se udubljivao u to, radio sam kako delovi naležu.

djnik

Kao sto sam ti rekao ranije, pogreso si u naslovu, nije 1/72 nego 1/35.  :D

Odlicno si ga uradio, sve je "po meri"!