Ferrari 250 GTO 1/24 Protar (metal kit)

Previous topic - Next topic

SerbiaModelkits

Konacno posle vise mesecnog rada Ferrari je zavrsen.Sto zbog privatnih problema i obaveza,sto zbog mnogo problema sa modelom nekako sam uspeo da ovo privedem kraju.
Kao sto ste videli u projektima u radu,prelep model ali dosta ofucan i lose cuvan,to je na kraju gradnje uzelo danak.Prosto sam odlepio sa finalnim sklapanjem pa tako puno problema sa vratima i ostalim delovima koji se otvaraju,na fit testu je sve bilo idealno,ali kada su konkretno vrata postavljena na plasticne sarke i zalepljeno tu se stvorio veliki problem sa vratima koja i zbog zakrivljenog krova nisu mogla da se lepo zatvore,isti problem i sa haubom,pa sam morao sve ponovo da skidam,kratim itd itd.Na kraju i podbranik koji po semi ide zadnji ostavlja veliku suplju liniju koju Ferrari nema pa sam i to morao da gitujem i ponovo farbam.
Na kraju rezultat je ispao odlican, obzirom na starost makete i dosta loseg cuvanja,a i same ne tako dobre izradjene delove.Tako na kraju i imam ovu haubu koja malo viri jer je ceo motor i engine bay preblizu iste i drugacije nije moglo.
Ovo je do sad sigurno jedna od najdetaljnijih maketa koju sam napravio.I sigurno jedna od najboljih 250 ca koja postoji u ovoj razmeri jer bolja jos nije napravljena u ovakvoj premijum izvedbi

boom.boom

Auuu druze, da te zaposle u Maranelu odmah! Iskljucivo farbanje da im radis! FANTASTICAN :mjetal :mjetal :mjetal !!!
Steta za haubu ali kad se otvori nema problema ali bolje se ni nije moglo!
"Nije važno šta se radi, vazno je da se preteruje pa će negde već da izbije!"....Miksi-"GYM-Š"

Biba Struja

Model je stvarno fantastičan, šteta sto su gepek i hauba predebeli   :caooo

SerbiaModelkits

Ma nisu nego se sve lose uklapa, dosta je i model ostecena. Gepek nije problem ali hauba jeste. Jer ceo sistem ispod nje je preblizu i nije moguce da se lepo zatvori

flanker

U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

SerbiaModelkits

Djavo mi nije davao mira i morao sam da resim problem sa haubom,pa sam bez posledica povadio delove i isturpijao i konacno uspeo da haubu lepo zatvorim.Sada je vec to druga prica

SerbiaModelkits

Quote from: flanker on 27-05-2021, 09:33:55
Ne valja, rascentriran je trap.
Trap je odlican,ali tockovi nisu,jer nisu originalni.Originalni su bili od metala,a ovo su sa makete plasticni i ne uklapaju se nikako idu preblizu blatobrana,ali jbg to mu je

flanker

U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.