11. Aleksić kup - Pančevo 19.10.2024.

Previous topic - Next topic

Gentleman_M

Quote from: Gentleman_M on 11-10-2024, 13:40:23
Quote from: Gentleman_M on 18-09-2024, 14:22:05Evo i linka za online prijave koje su aktivne do 17.10.2024. u 23:59:
Online prijavnica

Dragi takmičari,

Samo iz tehničkog razloga, tačnije mogu odsustva dva dana pred takmičenje i na sam dan takmičenja, online prijave će bit moguće samo do 16.10.2024. u 12:00.

Dragi svi, zbog velikog interesovanja, produžujemo online prijave do večeras u 23:45.

Pozdrav,
Aleksići

Pegi

Završeno je još jedno maketarsko takmičenje u Pančevu .
Zahvaljujemo se Aci i ekipi koja je učestvovala u organizaciji na gostoprimstvu.
Zaista je sve bilo odlično organizovano.
U izuzetnoj jakoj konkurenciji, možda i najjačoj do sada i sa ekspertskim timom sudija, nismo osvojili ništa.
Mi17 se nije takmičio, i na zahtev autora bio je u izložbenom delu (sreća). Zahvaljujemo se maketarima iz Makedonije na bedžu koji su dodelili za Mi17.
Iako su drugi klubovi dobili nešto kao zahvalnicu za učešće, mi nismo dobili ništa  , ali koga briga.
Kao da nismo ni učestvovali. Vidimo se u nekom drugom gradu na nekoj drugoj predstavi.

nesha

Хвала на лепом дану и сусретању драгих и добрих људи. Видимо се, надам се, поново. :cheers

Profa

Bilo je lepo, kao i uvek kad se skupi ekipa drugara...
Što se medalja tiče, zahvaljujem se ekipi MKNS koja je izdvojila mog Albatrosa za svoje priznanje.
Što se zahvalnice organizatora tiče, ni mi je nismo dobili (što je logično s'obzirom da su, kol'ko sam obratio pažnju,  dodeljivane za pomoć pri organizaciji) ali koga briga - bitno je da smo se veselo družili :super
Bogu fala što sam Lala! :)

nebkv

Sve pohvale i cestitke organizatorima od ekipe Spinera :super