Willys SAS service w/.50cal Heller 1/72

Previous topic - Next topic

spatz

Pošto sam dobio gomilu rezina za SAS Ševrolet i Willys-a preteklo mi je i za još jednog.Ovaj put za osnovu sam koristio Helerov Willys MB koji je dosta detaljan i fino odliven(mislim da im je relativno nov kalup).Jedino što nisam imao dovoljno rezinskih kanistera te sam u restlovima iskopao što Akademijevih što heler itd...Kako su nam u glavnom poznati sa udvojenim Vickers K mitraljezima za suvozača koristili su po jedan na dva tri u grupi i ovaj sa Brovingom .05cal "heavy".Ono što često prave grešku jeste da se daje Broving koji je korišćen na tenkovima(drugačija cev) a na slikama sam video koji je upotrebljavan na "letećim tvrđavama" te sam skinuo jednu cevku sa nove revelove i zamenio.Isto kao i na predhodnom sam koristio prajm OD pa grebanje boje.Napravio sam par slika u paru zato ih mošda malo više ima.I na ovom sam pravio kanale jer nisam dobio od eceraja.
Boje su standarno Vallejo kao i prljanje....

najjaci

Svaka cast za ovako sitnu razmeru no nije bas pogodna za slikanje. Da li si probao da telefon okrenes horizontalno, tako bi ti vise subjekta stalo u kadar a ne bi gubio polovinu na prazan prostor okolo.
Tko vrjedi leti, tko leti vrjedi tko ne leti ne vrjedi