Orao J-22 SY

Previous topic - Next topic

deksiko

Posle tri sedmice rada i zahvaljujući praznicima, konačno je gotova maketa Orla SY u razmeri 1:32 od 170gr sjajnog papira, balze i providne plastike 0,5mm. Boja unutrašnjosti vazd.kočnica nije baš kakva bi trebala biti (svetlo zelena, i to zahvaljujući nestrpljivosti) ali šta je tu je, a uz dobru pozadinu i maketa izgleda bolje.

DjG

Ovo je bilo u "maketama u radu", ali ja opet moram da pitam:
Kaaako!? Ali brate - kaakoo!?

Fanomenalno.
A užasno je to što nam daješ lažnu nadu da "može svako"  :headbang

Hvala što možemo ovde da vidimo i ovakve stvari!

:headbang

.

deksiko

Hvala kolega! Kao i kod plastikanera, praksa se izrodi u veštinu. Najbitnije je savijanje papira. :cheers

Laufer72

Čestitke, lepo izgleda.

Nisi mogao da rešiš stepenicu zastave na vertikalcu, čini se da je to zaseban deo?

deksiko

Hvala kolega malo sam žurio pa nisam primetio u pripremi za printanje pa je ispalo tako kako je, ali se da naravno popraviti za sledeće printanja makete (ovih dana). A sad podatak koji obično ne pominjem koji nije zanemarljiv i koji će vas verovatno frapirati, naime cena printanja 11 strana A4 formata na koliko se nalazi maketa je oko 5 evra da ne izražavam u RSD. Nije da reklamiram papirne makete ali mi je jasno zašto je to popularan deo maketarstva u svetu, kod nas baš i ne toliko.