Najlon Kup , Novi Sad, 21 mart 2025. - Izveštaj sa takmičenja

Previous topic - Next topic

AЭРОПОКСИ

Jutros je u Novom Sadu na Najlon pijaci u terminu od 08.00-09.00 održan prvi maketarski Najlon Kup .

Učestvovao je jedan nama nepoznati maketar, sa svojom kolekcijom

Na berzi je bilo više učesnika , sa zanimljivom ponudom,

A na kraju smo sa takmičenja i berze otišli sa simpatičnim izborom stariteta.

Cene su bile pristojne, prodavci raspoloženi za razgovor i dogovor, i najavili su drugo kolo Najlon maketarske lige za sledeći petak.

Light travels faster than sound. That's why some people appear bright until you hear them speak.

najjaci

E bas ti hvala sto si nas na vreme obavestio... Sto bi reko nas narod: "Ko prvi, najbolje komade mrvi"
Salim se, ja i onako nisam iz NS, a i u to vreme mi pocinje radna obaveza tako da nazalost nisam u mogucnosti da posetim doticni kup.
Al stvarno ti hvala.
Tko vrjedi leti, tko leti vrjedi tko ne leti ne vrjedi

Dejan68

Ove Vebplasticart makete bile na Beogradskom buvljaku, pre dva vikenda. Cena bila 1500 rsd. Smešna cena za "nevine" makete.

medico

Galerija mojih radova, recenzije i how to članci :

www.medicosmp.blogspot.com

Jovac

Quote from: Dejan68 on 22-03-2025, 00:42:08Ove Vebplasticart makete bile na Beogradskom buvljaku, pre dva vikenda. Cena bila 1500 rsd. Smešna cena za "nevine" makete.
Znam i gde su završile. Ako mislimo na istog prodavca . Čovek imao prošle nedelje nekoliko komada. Uvek se obraduje kada ih nađem.

willys

Mogu da zamislim kako ti je zaigralo srce kada si video ovu fenomenalanu ponudu  :super

AЭРОПОКСИ

Quote from: willys on 25-03-2025, 23:15:19Mogu da zamislim kako ti je zaigralo srce kada si video ovu fenomenalanu ponudu  :super
Kad me od ovog nalaza i kupovine na Najlonu , pre koju godinu, nije strefio infarkt, par VEB stariteta ne može da mi naškodi zdravlju.

Sve i jedan je upalio i radio, iako su stari više od 60 godina.
Light travels faster than sound. That's why some people appear bright until you hear them speak.

AЭРОПОКСИ