1:48 TamiyaF-16C

Previous topic - Next topic

dragan_mig31

Stsandardno odlicna tamiya.Sklapanje skoro perfektno.Uradjen iz kutije.Farbanje ak real colors,dekali caracal.

VladimirBrankovic

Jao što volim da vidim CAS F-16...Lepo im stoji ta kamuflaža. Pre par godina ga i ja uradih u 1/72 koristeći se istim sredstvima.
Lepo izgleda, vrlo atraktivno.
Jedina zamerka je podves..
Koliko se sećam, samo nekoliko F-16 je tako ofarbano krajem 80ih radi testiranja. Nisu nosili ni Amrame ni GBU. Zapravo su imali Sidewindere, što je najjače, i oni su bili ofarbani u zeleno, a ispod krila su išle "obične" bombe....
Neka me neko ispravi ako grešim.

dragan_mig31

Ne gresis u pravi si za podves.Na onih slika nose AIM-9P/J kao i napalm bombe,kasetne itd... ali jbg nisam imao mnogo izbora oko podvesa jer mi je to tako nalozeno da uradim :D inace nisu nekoliko komada.Bilo ih je bar 6 +.F-16A,F-16C,F-16B i D

a bilo i normalno ofarbani aim-9L

Tu se vidi agm65

evo ga i napalm

gpu 5

Tomcat

Svakako zanimljiva sema za F-16
Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

viper

Odličan, svaka čast.
Meni jedino ova siva djeluje malo svjetlije, možda je trebala biti malo tamnija.

VladimirBrankovic

Quote from: viper on 25-04-2025, 08:32:44Odličan, svaka čast.
Meni jedino ova siva djeluje malo svjetlije, možda je trebala biti malo tamnija.
E veruj mi, suštinski, bila je svetlija, ali na tim slikama stvarno deluje tamnije... Do fotke je 100%

Pogledaj samo razliku u tonu između prve i druge fotke koju je Dragan poslao u komentaru..

flanker

Šteta što su bili samo za testiranje. Trebalo valjda da zamene A-10.
Zanimljiv rad.
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.