Sarajevo cup 2026

Previous topic - Next topic

dragan_mig31

Quote from: medico on 23-03-2026, 08:10:17Poslednjih 10tak i više godina pojavio je popriličan broj novih , kvalitetnih maketa artiljerije gde one pretstavljaju maketu za sebe sa po 100 tinak + delova a ne kao pre pratećeg, zakržljalog statistu na vinjeti ili diorami.
Stoga je nekako i neobično da određena takmičenja nemaju odgovarajuću kategoriju, zanimljivo čak ni čuveni Mošon !?

mozda je problem u tome sto se u proseku na ova nasa lokalna takmicjna vide 1 do 2 makete artiljerije?

nesha

Quote from: dragan_mig31 on 23-03-2026, 14:22:52
Quote from: medico on 23-03-2026, 08:10:17Poslednjih 10tak i više godina pojavio je popriličan broj novih , kvalitetnih maketa artiljerije gde one pretstavljaju maketu za sebe sa po 100 tinak + delova a ne kao pre pratećeg, zakržljalog statistu na vinjeti ili diorami.
Stoga je nekako i neobično da određena takmičenja nemaju odgovarajuću kategoriju, zanimljivo čak ni čuveni Mošon !?

mozda je problem u tome sto se u proseku na ova nasa lokalna takmicjna vide 1 do 2 makete artiljerije?
повећала се количина артиљерије на такмичењима , има за категорију вазда

nesha

Quote from: viper on 23-03-2026, 08:26:42Nama  je ovo prva organizacija takmičenja, pa nažalost ima propusta. :headbang

полако, сваки почетак је тежак.  Биће лакше следећи пут. Важно да је почело  :super

viper

Hvala svima koji ste po onakvom nevremenu se odvažili na put.
Zaista smo bili impresionirani brojem i kvalitetom maketa.

Nadam se da nema puno zamjerki ni na suđenje i gostoprimstvo, jer smo mali klub. Zaista je bilo teško suditi i znam da je veliki broj odličnih maketa ostao bez medalja, ali nezamjerite ovo nam je bila prva organizacija.

https://drive.google.com/file/d/1oTlsNTj-CW2_dDGnPaLgJPzuIbGELta_/view?usp=sharing

nesha

Има ли слика? Ово по ФБ, онако мало непотпуно

najjaci

Quote from: nesha on 30-03-2026, 20:05:39Има ли слика? Ово по ФБ, онако мало непотпуно

To sam i ja hteo pitati. Dajte nekih slika sa takmicEnja da i mi koji nismo bili uzivamo.
Tko vrjedi leti, tko leti vrjedi tko ne leti ne vrjedi

viper

Postaviću i slika samo mi treba malo vremena dok sve sortiramo

viper

Kolega iz Slovačke je postavio fotografije dijela aviona.

https://www.eastmodels.sk/stranky/17/podujatia