JOS MALO RATOVA ZVEZDA

Previous topic - Next topic

milanco

decacka ljubav 8)
Svaka cast za izbor modela odlicno su uradjeni :o
"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

medico

bravo, odlican rad i vrlo zanimljivo !

Sandman

njami-njami.... TIE Fighter iznutra super izgleda... jel kokpit farban (instrumenti) ili je ovo prepainted serija maketa?

naravno niko ne moze da ostane ravnodushan i na Milenijum Falcon  ;) :D

moze koja rech o farbanju i "weatheringu"... vidim da su lepo istaknute i linije panela, a i zagaravljeno malo deluju...

i koje su zapravo velichine ove makete? poshto nema ni smisla da pitam za razmeru jer su letelice fiktivne....

vratio si nas malo u mladost ;) :D hvala! :)

and may the Force be with you young Skywalker.... or you can join the Dark Side.....  ::) :P >:D

Poseidon

ovako Milenium Falcon ima skoro 50 cm to je nesto vece od 1/72 prema njihovim specifikacijama....a TIE fighter bi bio odprilike 1/48 opet prema podacima od Lukasovog tehnickog tima.....ovo su prilicno stare AMT-ERTL makete mada se lozim da uzmem u 1/72 veoma sjanu seriju od Fine Molds.......prljanje sam uglavnom radio sa pigmentima koje sam kupio u Lukas radnjama.

Lanmi

Omiljena sf tematika, svaka cast sa tim polumetarskim cudom, sjajne su to makete. Tie, koliko sam samo svezaka u skoli izvrljao crtajuci borbe po svemiru.
Milan Vukovic
https://lanmiblog.wordpress.com/

"Sve će to, o, mila moja, prekriti surfejser, boja i vaš"

djnik

The force is strong with you young padouan! :) Odlicno, bravo!

Zoki969

Extra !!!
S tim da sam imao zadovoljstvo da ih vidim i uzivo, i usudjujem se da kazem, izgledaju jos bolje  ;)

+ Dragance, molim te, predji na Photobucket ...
Em je lepse, em je brze  ;D ;D ;D

Hartmann

Joj, kakav flesbek  :)! E... to su bile moje prve makete...  8)
Odlican rad.
''Ljudi, imamo samo jedan cilj, a to su dve stvari: red, rad i disciplina!"

bokaso 1

[/quote]
Stvarno je impozantno, a ko da ostane ravnodusam na SW.... Odlicno uradjene makete i farbanje je za pohvalu....

Goran A.