Kosovo 98/99

Previous topic - Next topic

chemical_ali

ja sam ti vidio od dragona vojnici vietconga set,ima ti jedan prastaru verziju rpg-a,takav su i šiptari koristili,a makete rpg-7 u 1/35 stvarno ne znam tko radi,jučer mi je prijatelj poklonio maketu rpg-7 u 1/35 već obojanu pa smo joj jučer bušili ispuh na konusnom zadnjem dijelu sa svrdlom jer je bio od pune plastike,i ja ga danas obojao,sve detalje,al ne sjeća se iz kojeg mu je seta,ja ću ga stavit sa iračanima;)!!

RILE-NS

Italerijevi izraelski padobranci ,kako pokazuje ilustracija na kutiji,imaju jednog koji nosi rpg-7.Nesto je cudno u vezi sirine ramena na tvojim figurama.Mozda si trebao da zalepis ruke nesto nize da bi to ispravio i naglasio debljinu pancirnih prsluka.I figure uck-ovaca su "nabildovane" u ramenima.Sto se snajpera 12,7 tice to je Barret M-82 cini mi se.Nesto od toga su njihovi gastarbajteri po Americi pazarili.Zanimljiva ideja za dioramu.Pomno pratimo.Uzivaj.

medico

ako pozajmis neki ja ti ga iskopiram free samo javi . bice mi zadovoljastvo !

chemical_ali

Zacrni im face, znaš kakva je njihova put boje, i ruke isto...

Momcha

Evio blagog napretka(dok sam od Gushe uzeo brdm :)).siptarima sam
zamenio kape,stavio im kackete.Niz ulicu sam "pobacao" limenke,kartone
(bice tu jos djubreta)jer to karakterise taj kraj dole.Koncepcija izgleda
diorame je namestena,i sad krecem na konkretno pravljenje vegetacije i svega ostalog.
Dodat je i vucjak kao sastavni deo anti-teroristickih grupa.
Ostatak uskoro

tenk

sve mi se vise i vise svidja,mozda mala sugestija,neznam sta planiras iza zida,ali napravi u zidu jednan otvor u njemu taman da moze da prodje vojnik,siptari su cesto to radili po selima i koristili za brzo prebacivanje sa kraja na kraj sela,a i mi smo to brzo usvojili i koristili ;)ostavis i hrpicu cigli i maltera pored rupe sa nekim pijukom npr.?
www.oluj.org
"May God have mercy upon my enemies, because I won't."

oddball

"It's time to kick ass and chew bubble gum! And i'm all out of gum!"
- Duke Nukem

Ich been klugscheisser!

Momcha

Dobra ideja Tenk :)Planiram sa druge strane zida da stavim zicu sa prostranim
vesom koji se susi.

Momcha

Sredina radova na podlozi.U dilemi sam da li da stavim siptarske grafite
presvljane Srpskim ili suprotno.Sad sam na otprilike polovini radova.Nastavak
uskoro. :)

Shakal

Lepo izgleda. Zaprljaj malo te kutije kod rova. Zasto ne stavis jednog ubijenog u rov?

Momcha

Quote from: Shakal on 15-03-2008, 20:37:32
Lepo izgleda. Zaprljaj malo te kutije kod rova. Zasto ne stavis jednog ubijenog u rov?

da ne bi bio genocid

tripko

momcha mozda da postavis neke politicke plakate iz izborne kampanje tipa slobine. Umesto zastave namesti obican ves ipak odskace
od cele scene presive privlaci paznju, mislim da vi obican ves bio ok, sa polepljenim plakatima po zidu jedan, dva max . Taj rov mi ne deljuje realno, interesatnije bih bilo kad bi tu izlazila cev debela fi 50 i da koja sluzi za drenazu imanja pored puta. 

poz

Momcha

Imas pravo Tripko.I meni bode oci a
plakati su ti odlicna ideja,samo gde da ih nadjem?

tripko

ej procitaj ponovo moj post dodao sam nesto. pa na netu mora da ih ima

tenk

uuu!odlicno ide :)a,plakati bi bili pun pogodak jos ih odradis pozutele i iscepane ili neki natpis na zidu tipa uck...rov ti i nije los mozda jos malo zemlje na grudobranu ili dzakovi sa peskom?a plakati mozda sajt sps-a? ;)
www.oluj.org
"May God have mercy upon my enemies, because I won't."