Moji Radovi

Previous topic - Next topic

Nikolica

Evo i nekih mojih radova,obzirom da toga ima puno i da nebi previse optereciva server ovdje su postavit po jednu fotku maketa a ako koga interesira vise uvijek moze pogledat ostatak kolekcije na mojoj stranici www.racing-miniatures.info

EDIT: Nije tesko biti kolegijalan! http://maketarskikutak.com/index.php?topic=198.msg27760#new

Sandman

ufffff... moram priznati da je ovo pravi praznik za ochi!!!
Nikola, fenomenalne su ti makete!!!

ono shto je definitivno drugachije u odnosu na vecinu maketa do sada prikazanih na Kutku je to da su ovo civilna vozila koja uglavnom nemaju weathering, i imaju high gloss finish!

Mogao bi koji savet da nam dash po pitanju farbanja automobila i motocikala - konkretno - kako postizesh ovako visok sjaj na karoseriji!?

Ako imash neku tehniku koju posebno koristish, bilo bi lepo da to napishesh kao novi topik na "Maloj shkoli maketarstva"....?

Takodje, da li sve radish airbrushom ili si mozda poneke karoserije radio i chetkicom?
(mozda zvuchi kao glupo pitanje, ali sam negde davno chitao uputstva za farbanje karoserija na maketama automobila chetkicom!)

poz,
S.

Nikolica

Nema frke napisat cu opsirno kako sta radin pa cu stavit u skolicu maketarenja ;)

Kerber

Svaka cast momche !

Jesu li ovo metalne ili plasticne makete i koja je razmera ?

Pozz :)

Nikolica

Nije nije bburago  :)....salim se sve je plastika.Uglavnom Tamiya,auti 1/24 a motori 1/12

Boki

Fenomenalno  :o
Da li si nekada razmisljao da uradis neko vojno vozilo (ili avion)?

Baldrick: Don't worry, my Lord, I followed DaVinci's instructions to the letter.
Blackadder: Even if you can't actually read.
Baldrick: That's right, but I have done a lot of Airfix models in my time.

Nikolica

Quote from: Boki on 20-11-2006, 01:45:55
Fenomenalno  :o
Da li si nekada razmisljao da uradis neko vojno vozilo (ili avion)?

Kako ne kako ne...ja san i poceo sa avionima pa san se prebacija na trkace zvijeri.Inace kuci na polici uredno cekaju na slaganje

F-8J Crusader(Hasegawa 1/48)
B-17F Memphis Belle (Academy 1/72)
F-86F-30 Sabre (Academy 1/48)
F-14A Tomcat (Hasegawa 1/48)
F-15E Strike Eagle (Tamiya 1/32)
F-16A/C (Academy 1/48)
F-18D (Hasegawa 1/48)

Alex

Fascinantno!
Ko da su pravi! :)

Gumiflex

Nikola majstore, za ljubitelja pravih motora ko sto sam ja ovo je lek za oci. Samo nastavi da stavljas slike.

Mladja

Rabb

Kakve se sve lepote prave u Malom Mistu  ;).

Ove makete mozes odneti na koje god takmicenje zelis! Svaka cast!

komoras

lepi su ovi motori
al jednostavno ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da moram da dam 3500din za isti  ;D

inace svaka cast
extra je
ScarfaceOne

★★★★★
★★★★★

komoras @ instagram
komoras @ scalemates

Profa

Quote from: komoras on 17-04-2008, 23:33:59
lepi su ovi motori
al jednostavno ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da moram da dam 3500din za isti  ;D
Ko kaže? Baci pogled npr. na http://www.hlj.com/product/TAM14010
Bogu fala što sam Lala! :)

komoras

pa dobro...

al ova yamaha valentina rosija je ako se ne varam revellova i kosta 3500din u dexy co

ja sam moj motor platio 1200din  ;D

nadam se da ce biti gotov uskoro  D:)
ScarfaceOne

★★★★★
★★★★★

komoras @ instagram
komoras @ scalemates