"Imamo snajperistu" Kosovo

Previous topic - Next topic

Momcha

Evo je uradjena.Iskreno nije mi bas ispala kako sam ocekivao ali eto,to je to.

airbamby

Super izgleda,jako mi se svidja kako si uradio podlogu kutije savrseno izgledaju(jesi ih pravio),figure su odlicno uradjene...
Obrati paznju na okaceni roze ves nekako izgleda kao zaledjen prednji deo strci na napred a zadnji na nazad, Zeleni izgleda super...
Svaka cast...
http://www.oluj.org/ - Maketarski klub Oluj

Momcha

Roze ves mi se nekako odlepio dok smo putovali za Moson.
Kutije sam pravio,napravis u fotoshopu kakav izgled hoces
i u stampac ubacis papir boje kartona(imas ga u svim knjizarama)
ima i svoje ime ali sada ne mogu da se setim.Mozes i zute boje
kao sto sam i ja radio ove moje.

gasha

Ne znam sta si ocekivao ali je mnogo dobro ispalo. Za roze ves nebrigaj, uhvaceno je u trenutku kada je vetar duvkao ;D Inace kamuflazu VJ si pogodio 100% jedino si trebao Siptare u americke uniforme da stavis. Nosili su crne ili maskirne. Ovu kamuflazu koju si uradio iskreno nisam vidjao na siptarima. Sobzirom da su dobijali svasta nije nemoguce.

Profa

Diorama odličan 15!  :o
Sitne greške kao što su veš, kamuflaža, boja blata na točkovima (razlikuje se od boje puta) i sl. su sa jedne strane, a kutije, grafiti i cela postavka sa druge (absolutno pozitivne), i za mene zato nisu toliko bitni u odnosu na ukupni utisak diorame ;)
Bogu fala što sam Lala! :)

rodeo

Dobro je Momcho, stvarno si se potrudio. Da bi utisak bio kompletan zemlja na tockovima i na podlozi treba da bude CRNA. Naime zemlja na Kosovu je izrazito tamna, gotovo crna. Inace si odlicno pogodio visoki zid kojim su opasane sve kuce kosovskih albanaca.
Pravda za Gigu, oranzada za trolove.

drazen

Diorama je odlicna-bravo.
Sto se tice siptarske uniforme-meni izgleda dobro odradjeno ;)

(tip lijevo na fotki)

Suhoj

tenk

stvarno je odlicno ispala! ;Dsto se tice uniforme to je bundesverova sara i bilo ih je na tone!!!a sto se tice zemlje jeste crna je kao mrak,ali u okolini djakovice sam vidjao i crvenu posto je tu tlo bogato zivom ;D
www.oluj.org
"May God have mercy upon my enemies, because I won't."

oddball

Matori, uradio si je FULL!!! Nije samo pristrasnost, već zaista tako mislim. Što se tiče šiptarskih uniformi oni nisu imali standard, oblačili su šta su imali i našta su naleteli. Odlična je diorama, naročito sa onim natpisom na zidu.
"It's time to kick ass and chew bubble gum! And i'm all out of gum!"
- Duke Nukem

Ich been klugscheisser!

Momcha

Hvala drugari  na pohvalama :) Kako smo se Gusa i ja dogovorili,
ova diorama ce da zavrsi u komandi Niske Zandarmerije,kao poklon
kluba.

milanco

ja tek sada videh ovo  :o Bravo Momco svaka ti cast majstor si svog zanata :D
"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

MBT - Slovakia

Gratulujem, pekný model, zaujímavá idea. Moc pekná diorama, ako srbské vojska robia poriadok v Kosove.

ugovorac

Diorama na slikama deluje prelepo ali verujte mi,uzivo izgleda jos lepse.Nadam ce da ce Momca de je iznese na neko takmicenje pre nego sto je pokloni zandarmeriji.

La

Сјајно!
Зид,натпис,веш...ма све.