Piloti i snajperista

Previous topic - Next topic

oddball

Da se vidi da ne sklapam samo aviončiće  :D. Ovo su neki od vojnika koje sam skupljao zajedno sa bratom i njegovim kumom za Wargamer. Svako je sklapao svoju armiju i farbao kako njemu odgovara. Ta ideja je u fazi stagnacije jer je kum u međuvremenu dobio dva deteta, a moj brat je odlučio da čeka njega. Ne mogu da se setim odakle mi ovi piloti, ali u svakom slučaju će vremenom biti stavljeni uz neki helikopter. Uniforme sam farbao proizvoljno, bez ikakvih želja da pratim šaru neke određene vojske već je bilo "ako lepo izgleda-onda super"  ;D. Mislim da sam ih ofarbao pre otprilike šest ili osam godina. Sećam se da sam tata bio i u deficitu drugih maketa  :D

Snajperista je zapravo figurica običnog prašinara iz Osme armije koja se borila protiv Pustinjske lisice. Cviknuo sam mu pušku do šake, zalepio parče okruglog... nečega, zalepio i još jedno parče tog nečega kao optički nišan i to je to. Maskirno odelo sam pravio od sitnih parčića sunđera koje sam na figuru lepio OHO lepkom. Koristio sam MM Field Green i Field Drab za farbanje sunđera, a farbao sam tako što sam zapravo tapkao četkicom po sunđeru da bi se boja random raspoređivala po površini.

Ove dva slike sam postavio pored dvoparca čisto da vidite kolike su figurice.

Nadam se da vam se sviđa.

Poz
"It's time to kick ass and chew bubble gum! And i'm all out of gum!"
- Duke Nukem

Ich been klugscheisser!

Sijamski_Mrmot

Ala si mu namalao petokraku... lelee :)))

Salim se, odlicno za tako malu skalu :)

MrmmRm

oddball

Jeste malo veća, mogao sam i da je prepravljam. Ali nisam hteo jer me je pomalo uk*nj**o da ispadne manje-više pravilna pa nisam hteo da rizikujem da je pokvarim. A da su mali - jesu! Oči su mi ispale, ličio sam na Odija pet dana  :D
"It's time to kick ass and chew bubble gum! And i'm all out of gum!"
- Duke Nukem

Ich been klugscheisser!