"West front 1943-'44 begining of the end"

Previous topic - Next topic

Aki

Posto se jako malo ljudi prijavilo za kampanju "sherman",odlucio sam da izmenim temu kampanje,tako da ce biti "raznovrsnija".
U pitanju je tema zapadni front,od iskrcavanja na Siciliju '43,pa do kraja '44.Tu prakticno spada saveznicka kampanja u Italiji,Francuskoj...sve do kraja '44.Ja sam se sa Sandmanom dogovorio da mogu da ucestvuju vozila,i avioni(i Saveznici,i Nemci).
Dogovorio sam se sa Banetom Kerberom,da on bude zaduzen za avione.Sve razmere dolaze u obzir.

Kerber

Ajmo avionci... :D
Od Italijanskog fronta '43, pa do Ardena '44.
Sve sto je letelo u evropi i Italiji (zapadni front, da ne mesamo Ruse za sada, Istocni front bih ostavio za preko zime, ako se slazete). I bombarderi i transport, torpedni, lovci, nocni, kurirski, izvidjacki....imamo 4 nacije (Ameri, Britanci, Francuzi, Italijani, Swabe), a bogami , ako bi neko uradio Liberatore sa nasim oznakama iz Severne Afrike...to bi bilo superiska.
Da cujemo ponude i ideje

Profa

Učestvovaću sigurno (znate mene ;)), samo se još nisam odlučio 'oće li to biti kakvo avijonče ili pak Revelov kompletić Morris + topče + Willy's... Otempotem...

Quote from: Kerber on 30-06-2008, 18:49:46
imamo 4 nacije (Ameri, Britanci, Francuzi, Italijani, Swabe)
Sorry, nisam izdrž'o ;D ....hmmm... neko nam se kanda zabroj'o ;) ;D ;D
Bogu fala što sam Lala! :)

Eraser

....imamo 4 nacije (Ameri, Britanci, Francuzi, Italijani, Swabe),  sa nasim oznakama iz Severne Afrike...to

;D ;D ;D AHahaha to me podseti na :"Nasem timu je potrebno jedno,a to su dve stvari,rad,red i disciplina"  ;D ;D

Dada

Kasnije sam hteo da predlozim nesto slicno za Kursku bitku (zemlja i vazduh) Moze, ucestvujem sa Hawker Tempestom :) Ako se drustvo slaze :D

Sijamski_Mrmot

Izvnjavam se sto nemam sad vremena da procitam stari pravilnik :)

Ulaze li vinjete sa figurama iz tog perioda u tu pricu i koji je minimalni broj istih na sceni? 

Pretpostavljam da makete koje su vec u radu ne dolaze u obzir :) :) :)

Rok za pocetak rada i zavrsetak?  ;D

MrmMrM

Aki

Mozemo i figure(vinjete) da dodamo.
Ja sam cak razmisljao da ubacimo i diorame?
Bice jos zanimljivije.

Rok za pocetak jos nije odredjen,zna se samo da ce kampanja trajati 6 meseci.

Momcha

Ako idu i diorame ja mogu da se prikljucim sa mojom dioramom Nashorna+Willys koja je jos uvek u izradi.

Aki

Dodao sam Diorame/figure,pa da vidimo koliko je zainteresovanih.

tenk

da se pridruzim ;D dragonov king tiger u 1/35!bice ili arnhem 44-ta ili normandija 44-ta,videcemo ;) (sa posadom),a mozda se to prosiri na dioramu sa jednim kibelom...
www.oluj.org
"May God have mercy upon my enemies, because I won't."

milanco

i ja se prijavljujem sa vozilom u 1-35  ;) ne znam kojim cim traje kampanja 6 meseci odgovara mi ::)  ;D
"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

Kerber

imamo 4 nacije (Ameri, Britanci, Francuzi, Italijani, Swabe)
Sorry, nisam izdrž'o ;D ....hmmm... neko nam se kanda zabroj'o ;) ;D ;D
[/quote]

Vrucina udara u glavu, izgleda malo jace no  sto mi se cinilo danas popodne...I razredjivach....sad koje je jace???

gasha

WWII? zar ste pomislili da necu? Sta cu da radim ke vidime. Dovoljno je da zavucem ruku u stek pa sta izadje i ovako su 99% WWII. Samo jedan savet. Dobro je sto ste se ogranicili na jedan period i jedan deo bojista i neka tako i ostane. To je i smisao kampanje,da ima tematiku. U suprotnom bi se mnogo rasplinuli i ne dobijamo nista. Zato slazem se da Ruski front ostavimo za neku drugu priliku, zimsku, da se i mi uklopimo u najpoznatiji period Ruskog bojista.

Shakal

Ja sam za. E,jedino ne znam da li vozilo ili avion. ???
Ma, nema veze-ja sam za.

Otto Skorzeny

Tema je super!  I ja sam za!  :D   :D
Odlučiću se do početka kampanje, da li ću učestvovati sa avionom ili nekim vozilom!  ;)