"West front 1943-'44 begining of the end"

Previous topic - Next topic

Aki

Stuh 42 se koristio jos od '43.
Ima tu mozda jos nekih vozila koja su se koristila kasnije,ali ovo je napravlejno okvirno,da ljudi znaju otprilike sta mogu da rade.

Shakal

Dobio sam danas Mosquito NF.XIX, Do 335A-1 i He219 A-0. Mogu li oni u kampanju?  ???

Dada

Kada otvoris Google i uchukas mu he219, prvo sta otvori je link ka Wikipediji. Tu ces naci potrebne info i datume letenja:
In the night of 11-12 June 1943, Werner Streib flew the V9 and shot down five bombers, before crashing on landing.[2] In the next ten days the three Heinkels He 219A-0 pre-production aircraft would shoot down a total of 20 RAF aircraft...
A mogao si jednostavno procitati i sta je Bane Kerber napisao za okvire kampanje:
QuoteMosquito Mk.VI/ XIII/XVIII/ XIX, Do.335A-0 i dvosed, He.219 u verzijama od A-0 do A-5, a-7 se javio na ratistu posle NG'45, ako ja to dobro znam...ako ne, onda i A-7...

Shakal

Trutek

Hmm...zanimljiva temica...malo sam gledao i najradije bi se pridruzio ali cisto sumnjam da ocu jer ne stignem zavrsiti sve sto zapocnem a u vidu ovoga bi radio dioramu tako da ce ona cekati kasniji tok...eto...

A bas bi fino leglo jedno iskrcavanje na normandiju...imam i LCV i shermana, samo treba ljudova...

Shakal

Ja "upadam" u kampanju sa sva tri komada! 8)

T34

Sad ja ništa ne kužim, doduše upravo sam se nadisao IMPA kita!
Kad počinje ova kampanja!??
Ja sam tu sa ITA Shermanom, M4A1, kao što sam bio i za "Sherman" kampanjicu...

Momcha

djnik

Je li moze da ucestvuje He-162 posto je prvi prototip poleteo 6.12.1944? Pitam jer imam Tamiyinog u 1/48.

milanco

mogu bilo kada u toku kampanje da se prijavim jel tako ???
"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

Aki

Kerber

Quote from: djnik on 18-09-2008, 00:33:46
Je li moze da ucestvuje He-162 posto je prvi prototip poleteo 6.12.1944? Pitam jer imam Tamiyinog u 1/48.

Ja bih ga, bas zato, ostavio za narednu kampanju, koju cemo nadam se organizovati, posle ove, saa temom - nesto kao "Pad III Rajha - 1945" ili Godina Velike Pobede...smislicemo ime vec, za finalnu ratnu godinu , godinu pobede nad Nemackom i Japanom...ima tu tek materijala i svakojakih cudesa...Ovo bi sad trebalo da radis prototip, pa sa krilima bez onih povijenih nastavaka (Lippishevih usiju)....

Dada

Evo ga.. Stiglo je i njegovo vreme:

E sada pitanje za hedgajs in kampanja. Jel treba da ponovo pererm boju sa kokpita jer je lagano zapocet pre oko godinu dana, pa da ne bude ucestvuje u kampanji sa polusastavljenim aviocicem :) ??? Iskreno me mrzi da ga ponovo kupam, vec neki delovi poceli da se krive... :)
Poz