BVP M-80 u samogradnji

Previous topic - Next topic

medico

ili maketar Vlada strikes again  ;D nakon uspesno zavrsenog M-60 bacio se na istrazivanje M-80 a zadnih dana ga intenzivno sastavlja za sada je stigao do ovde :

Galerija mojih radova, recenzije i how to članci :

www.medicosmp.blogspot.com

Boki

UH! Ovo će biti dobro. Jedva čekam nastavak :)
Hvala na slikama, medico. Pravo je uživanje gledati ovako nešto.

Baldrick: Don't worry, my Lord, I followed DaVinci's instructions to the letter.
Blackadder: Even if you can't actually read.
Baldrick: That's right, but I have done a lot of Airfix models in my time.

Gusha

Aco, sta je uzeo kao osnovu za donji deo sasije! Jel nije u pitanju zvezdin BMP, pa kracen?

medico

Quote from: Gusha on 05-08-2008, 09:37:25
Aco, sta je uzeo kao osnovu za donji deo sasije! Jel nije u pitanju zvezdin BMP, pa kracen?

bash tako, podvoz i josh neki detalji ce ici od gvozdike , sive ploce su viskovi stirena od mini art kuca u 1/35.... bice josh slika kako bude napredovao, ovo chudo ima poprilicno malji broj spoljasnjih  detalja u odnosu na M-60 sto ce reao bih josh ubrzati rad

drazen

Uhh, odlican je. Ovaj topik cu pratiti sa uzivanjem kao i prosli sa M-60.

MBT - Slovakia

Pozdrav medico,
  lepo rad. I ja radim samoradenja - scratchbuidy- i znam, šta to za radenje. Mnja interesuje vaš oklopni transporter M-80, i ja by ho chcel uradit. U mna techničeski načrt, ovo je podobne kak naše BMP-1, koji koristi naša Slovenska armada. Ja budem izgljedat, kak napreduje Tvoje radenje.

Patriota

Zdravo doktore i cenjene kolege. Molim vas da me posavetujete koje gusenice odgovaraju profilu BVP M-80 ? Nisu loše one od BMP-1, izuzev one male šare sa spoljne strane gusenice. Od koje makete ili tenka bi odgovaralo ? Ne ostavljajte me na cedilu nego pomozite.  :rtfm

Momcha

Svaka cast.Samo napred.
Praticu ovaj projekat sa paznjom  :super

Hawkeye

Bice uzivanje gledati kako nastaje ova maketa,samo napred,jedva cekam sledece fotke :) !

'Уживај младићу за младости своје!'

medico

napisao sam ali mislim da opet nije lose da napomenem MAKETA NIJE MOJA , pravi je maketar Vlada. iako izgleda da je tema  :deadhorse  u medjuvremenu bilo je dosta pomaka ali nisam to do sada uspeo da isfotkam ....

pekar

Ajd ti to završi da ja to vidim na kraju kako čuči ,e ondak da te pitam pitanje.
IL-76

dragos

Joj,maketar Vlada je genije.Sve je tu,ovoliko alata i clanaka gusenica nisam video ni na pravom BVP.Jos samo fale gabaritna svetla.Kad ce biti gotova ova masina?Nadam se da je u planu i serijska proizvodnja.Ja rezervisem svoj primerak.  ;D

medico

ova maketa ce biti unikat kao i m60, kasno je za uzimanje otiska i proizvodnju u rezinskom obliku....nije hteo da me poslusa kada je maketa bila u ranoj fazi rada

djos & filip

Tek sam sada videh ovu lepotu, FENOMENALNO.
Stvarno je velika steta sto ovo ne ide u seriju kao i peglica (OT M60). Oba primerka su izuzetna.

Steta sto nije odradjen detaljniji prikaz procesa izrade kako bi i mi mnogo manje vicni majstorijama lakse odlucili da krenemo u avanturu izrade ovakvih maketa.

U svakom slucaju drago mi je da vidim ovo vozilo na forumu.

Veliki pozdrav

Ovo je samo hobi, ovo je samo hobi, ovo je samo......

vlajko&marko

Fenomenalno izgleda  :god
Steta sto ce ostati unikat  :cry ma da ko zna mozda jednog dana ...