Slave 1 Boba Fett 1/72

Previous topic - Next topic

Poseidon

Evo najzad da završim i ovaj,svakako naj neobičniji space ship iz serijala Star Wars. Inače po Lukasovoj fabrici snova ovaj brod pripada gupi Firespray-31 klasi patrolnih i napadnih brodova.U starijim,odnosno hronološki novijim delovima sage,njim pilotira lovac na ucene,zloglasni Boba Fett,inače sin pokojnog Jango Fetta koji je doslovno izgubio glavu(odseko mu glavu laserskim mačem đjedaj majstor Mace Windu koga u filmu maestralno glumi Samuel L. Jackson)
...shodno tome Boba je nasledio od ćaleta brod i nastavio sa zanatom koji mu je Jango Fett ostavio u anamet(što bi naš narod reko...ne pada iver daleko od klade :lol)
Maketa koju sam radio je plod Japanske firme Fine Molds,poznavaoci ove firme mogu da naslute da je kvalitet plastike i uklapanja na nivou ovog proizvođača,znači veoma,veoma dobar.Sa obzirom da je "pravi" brod dugačak oko 22m i isto toliko raspon "krila" dobijamo dimenziju makete umanjenu 72 puta...30×30 cm,znači veoma lep komad!!! Farbanje sam radio prema maketi koja je korišćena u filmu i čuva se u muzeju..u Minesoti valja ??? Bobiju sam samo doradio štitnike na ramenima i plašt koji mu se vijori na leđima al mislim da se na slikama ne vidi.

milanco

"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

Nemsy_29

S obzirom da mi je SW drugi najomiljeniji film(svih VI epizoda + crtani)volim da pogledam i radove...Odlicno je ispao  ;D ;D ;D ;D

Boki

Fantastičan rad. Bravo. :bravo

Baldrick: Don't worry, my Lord, I followed DaVinci's instructions to the letter.
Blackadder: Even if you can't actually read.
Baldrick: That's right, but I have done a lot of Airfix models in my time.

medico

:mjetal opako ! bash lep komad ...svidaj mi se chipping , definitivno pojacanje SF sekcije

menestenasli

DjG

Auuuu... dobar, dobar...  :headbang

Najjaca fora sa SF maketama je razmera.
U tom smislu, hocu da kazam da je maketa malo netacna u rasponu i poneki panel odstupa od...  :lol

Super si ga uradio. Bas mi se svidja.  :god

Uzgred, da ne igra neko SW strategiju "Empire at War" ili "Jedi Outcast" FPS ?

Pozz

Nemsy_29

Igrao nekad Emire At War  :naughty

aca

Svaka cast ovo je kao iz filma