Me 262 B-1/U1 Nightfighter-Revell 1/72

Previous topic - Next topic

sezan

Poznata maketa,kvalitetan odlivak(bez fleseva),dobra panelizacija!Delovi na cetri grane,svetlo sive boje + staklo cija je providnost zadovoljavajuca(za uklapanje cemo da vidimo)!Dekali standardno kvalitetni ,sa odsustvom repne svastike, kao i kod A1 modela!Sastavnica klasicna Revellovska sa jednom semom bojenja!Bio bi pozeljan komentar kolega koje su radile isti!Hvala!
"Smart you must be... Try not. Do or Do not... There is no try"-YODA

ubermagog

Moguće je da su najzad sredili kalupe, ako jesu to je lepa vest, ako nisu onda si baš imao sreće :)

Potrebno je samo da isečeš unutrašnjost stajnog trapa, deo gde ulazi točak - tako da se vidi dno kabine, onaj valjkasti deo!
Ništa više, ostalo je super.

drakii

Bash ne mogu da odolim, maketa za ocenu izmedju tri i chetiri, panelizacija pet, detalji 5, zmaj 5, antene 4,stajni trap 5, poklopac kabine uzi, ali se lepo uklapa i skida mu ocenu, treba da se provrte otvori topova, plitki su, da mu se otvore na donjem centroplanu rupe stajnog trapa, da se malo vertikalac strugne do tachne obline pri vrhu, , jedna gondola motora trazi vechu paznju i malo kita, antena ispod repa trazi malu dopunu, ali tu je sprue i svecha, ima mesta za balast u nosu ali trazi relativno dosta opterechenja, malo su rezervoari ofrlje odradjeni, vishe sam ih sklopio, ali preporuchujem pre lepljenja trupa centroplana ugradnju granichnika na izlaznom delu centroplana, potrebno je pasovanje i vrlo pazljivo lepljenje kadice nosnog tochka, , kao i kitovanje ispod repa , na jednoj strani trupa je stena polutke stanjena, i prilikom lepljena se javlja fuga, ipak je najbolja maketa 262-ojke na trzistu, po meni bolja i od Hasegawe, koja ima bolje uradjenu shirinu kabine....