MiG-29 ViPVO Srbije 1/72

Previous topic - Next topic

Nemsy_29

Pa da pocnem:

U pitanju je Italeri MiG-29A 1/72
Kokpit je poprilicno siromasan po pitanju detalja tako da sam ga dosta "usareneo" i uradio par samogradnji(rucica za gas, nisan...)

Evo slika:

Na trup lepo nalaze...Jedini problem je sto izmedju kadice i trupa ima malo lufta(1 mm):

Nastavak sledi  ;D

PELE

Lepo napreduje...

A za lufta od 1mm ubaci malo stirena, resava posao. :) Ja sad restauriram MiG-21Bis, onaj sa krstacama ;D, pa kada ga ofarbam, kacim slike (bice RV-SRJ).

Pozz

dragan_mig31

bas lepo :) ovo mi je u planu za nerednje 2-3 meseci :D jedva cekam da vidim kako ces da ovo ofarbas

Nemsy_29

Evo nastavka:

Avio je dobio svoj oblik.Bilo je problema oko sastavljanja trupa(nos se nije lepo ukalapao tako da je trebalo dosta smirglanja i gitovanja).Krila i vertikalci su lepo legli.Ostaje mi jos da stavim canopy, nastavak za vertikalce(sto ide napred), jos malo gitovanja i smirglanja(motor i jos neke sitnice) i jos par nekih sitnica pa na farbanje.

Motori uopste nisu gitovani, a izduve cu zalepiti posle farbanja(nalezu lepo a i nema potrebe za gitovanjem)

PELE

Jos malo pa gotovo!  :D Odlicno za sada, samo cepaj!

Pozz...

oddball

Dobro je za sada, kokpit je super. Pazi samo kada budes stavljao kanopi, ma mom je veliki razmak izmedju kanopija i trupa gde se spajaju na zadnjem delu.
"It's time to kick ass and chew bubble gum! And i'm all out of gum!"
- Duke Nukem

Ich been klugscheisser!

Nemsy_29

Quote from: oddball on 29-07-2009, 20:32:07
Pazi samo kada budes stavljao kanopi, ma mom je veliki razmak izmedju kanopija i trupa gde se spajaju na zadnjem delu.

Isti problem  :uaaa

Nemsy_29

Avion spreman(skoro) za farbanje  8)
Treba samo jos malo smirglanja... :P
Problem oko rupe na spoju canopy-trup resio sam gitom.Mozda cu mu staviti ona ojacanja na ledjima(ne znam da li je to panel ili neka izbocina).

Farbanje ce biti u ponedeljak ili utorak...

dragan_mig31

lepo lepo :) ajde pa sto brze da vidimo farbanje :)

PELE

Lepo si ga spremio za farbanje! Sad polako, bez zurbe. :)

Bice prvi novi MiG-29 SRV na Kutku... :naughty ;D

Pozz

Nemsy_29

Quote from: PELE on 01-08-2009, 18:37:53
Bice prvi novi MiG-29 SRV na Kutku... :naughty ;D

Ima ih nekoliko...Al ce moj biti prvi sa original oznakama  >:D >:D >:D

PELE

sezan

Zar izduvi ne treba da se skrate?
"Smart you must be... Try not. Do or Do not... There is no try"-YODA

Mikoyan29

hahahahahaha moj MIG 29  RViPVO Srbije 1/72 je uradjen pre tvog ja mislim da sam ga okacio negde na kutku  :lol
MK "Oluj"