88 gun flak 36 Hasegawa 1/72

Previous topic - Next topic

Otto Skorzeny

Evo nešto sveže, tek završeno, i od mene. Da me Gasha ne kritikuje kako ništa ne radim.  :lol  :naughty
Moje omiljeno topče iz WWII i zagrejavanje za jednu veliku mačku u 1/35.
Hasegawa ko Hasegawa, sklapa se bez problema, gitovanja i sl.
Dekali na flaku pripadaju Großdeutschland Division.

Da ne davim, evo slika pa raspalite sa kritikama:  :cry

gasha

E i ti nesto da napravis  D:)

Dobro je i ispao koliko dugo nisi radio >:D Salim se, dobar je, samo se potrudi malo oko tockova i ostalog prljanja. Malo sencenja i rdje ne bi bilo na odmet.

nesha

Da znas da je fini. A Gasa je u pravu: malo prljanja i drajbrasa bi istaklo detalje i dodalo dubinu istim. Nego gde si ga nasao? Ja odavno trazim 88-cu u 72-ci.

pekar

Ma gde si to slikao pa je tako mračno ko da je pod sveću pa još da je u podrumu !!! Upali bratac još neku pa da se to vidi kako treba .
IL-76

Messerschmitt

у одлично!супер одрађено!таман ће ми добро доћи кад будем радио своју осамдесетосмицу од Airfix-a.

Hawkeye

E bas mi je trebala mustra za moju 88-cu,isto hasagavinu  :naughty ,odlicno si uradio ovu legendarnu prangiju  :bravo !

'Уживај младићу за младости своје!'

Otto Skorzeny

@nesha: 88-ica je kupljena kod gazda Milana, koštala 600 din.
Odlična je za sklapanje i diorame! Ima dekale za DAK, Großdeutschland, SS LAH, SS Totenkopf i SS Das Reich!
Dobija se uz nju šestočlana posada, sanduci sa granatama, granate, čaure...
@pekar: slikano na radnom stolu pored prozora, na dnevnom svetlu plus ispod sijalice 100W sa day light filterom.  :zvizduc
Sto se prljanja tiče, slažem se sa vama ali...
Prvo, ne radim sa oklpom i nemam pigmente za prljanje, tako da sam probao da ga prljam sa nastruganim pastelama koji su se posle mat lakiranja izgubili.
Drugo, gledajući slike 88-ice Großdeutschland Divizije pred Kursk, bile su izuzetno očuvane i čiste, e sad...

Messerschmitt

О Otto Skorzeny па како ниси урадио примерак који је служио у SS дивизијама... :naughty
Ће бити нека диорама?Хоћеш радити и остатак сета?
мислим да Itareli прави оне АА/АТ бункере,мислим да би се ово топче са тим фино уклопило,била би лепа диорамица... :think

Kerber

Bartsimpson