Mercedes Benz 1628 S 1/25 (Revell)

Previous topic - Next topic

Nikola cg

Još jedan od ranije završenih modela,riječ je o starijoj maketi,koju sam slučajno našao na internetu.Bilo je problema sa postavljanjem decala,pošto su od stajanja jedva skinuti sa papira na kome su bili.Ponovo je slikano uveče,tako da kvalitet slika i nije neki.
    Pozdrav!

Aki

Bas dobro izgleda,mada bi ga malo zaprljao.
Oduvek sam se pitao sta znaci ona tablica "TIR" na kamionima  :think

Sandman

obzirom da je evropski kamion, ne bih mu farbao felne u hromirani metal vec aluminijum, no zanimljivo mu chuchi ;)

takodje, prednji branik sam na ovom kamionu uglavnom vidjao u crnoj boji (barem kod nas), ali opet, jako lepo izgleda i ovako....

shto @ki kaze, mozda malo washa tu i tamo samo da istakne pojedine detalje, ali generalno lep rad!

Quote from: @ki on 25-11-2009, 17:52:37
Oduvek sam se pitao sta znaci ona tablica "TIR" na kamionima  :think

TIR = Transit International Routier ili International Road Transit

text sa Wikipedije:

http://en.wikipedia.org/wiki/TIR_Treaty

PELE

Pozz

Dooobar Merdza! :)

Ne radim kamione, ali izgleda stvarno dobro!

Kako si napravio onaj lanac pozadi? Metal, plastika?

Nikola cg

Felme i jesu trebale da idu u aluminijum,ali sam ih farbao ovako,čisto da ljepše izgleda,a branik može crni ili u boji  donjeg dijela kamiona,mada mi se činilo da bi bilo previše crvene...
          Lanac  je komad nekog pokidanog lančića-treba za nabavke zahvaliti ljepšoj polovini

Messerschmitt

Одличан. Мени се лично овај више свиђа! Мерџа је Мерџа... :violin
Свака част, лепо изгледа иако је мало необичнијих боја од оних на какве смо навикли код нас...
Него, нешто ми се чини да је предњи браник мало крив у односу на кабину...  :naughty   ил је то од пива :cheers

Nikola cg

Stvarno jeste-nije ti od piva :jok.Kabina se podiže nagore da bi se pokazao motor,pa je na slici nijesam namjestio kako treba-sad sam gledao maketu,nije zalijepljen ukrivo.Ali ti je oko sokolovo ;)

matilda

mecava je bog i batina. lep primerak 16-o tonca od 280 konjskih snaga. sad oko toga prljanja... dobro su ti rekli, stvar ukusa. mozda malo plasticno deluje tako cist... opet , sa druge strane gledano, besprekorno cist rad. kao iz fabrike...

ja vozim tako nesto i u stvari da bi se docaralo kako jedan raubovan kamion izgleda treba ti 17 pigmenata, 9 washova , jedno , pa barem 5 dry-brushova , 4 kasicice brasna i pola saksije zemlje i malo vode. posle sve to ostavis da odlezi u blatu 48 sati, ostavis na ormar da skuplja prasinu barem 6 nedelja, izlakiras mat lakom i to je to. ako hoces poslacu ti slike moje makine pa imas  reference:)

Nikola cg

Slike za reference ne bi bile loše.Ko zna,možda se i odlučim za to ...