SU-39 Zvezda 1/72

Previous topic - Next topic

sezan

Jedna (po meni) od najboljih Zvezdinih odlivaka,pored mig-a 21 bis i PFM-a ,su-24....Kvalitetna svetlo siva plastika,obradiva cini mi se,sa detaljno urezanim linijama panela!" Staklici" su zadovoljavajuci a dekali siromasni ali upotrebljivi!Sastavnica ,klasicna,Zvezdina,koncizna sa jednom semom(mislim da samo ta i postoji-sa Kuznjecova)!Sto se tice uklapanja i konturne tacnosti ,moze neko od kolega koji je radio ,da nas uputi!uglavnom zadovoljan sam na prvi pogled!Pozdrav!

"Smart you must be... Try not. Do or Do not... There is no try"-YODA

oddball

Video, kupio, sklapao. Generalno se ok sklapa, medjutim ima jedan veliki problem. Vertikalac u odnosu na uzduznu osu aviona je kriv po vertikalnoj ravni i ako se malo zagleda anfas jasno se vidi da odstupa. Detalji u kabini su prilicno skrti. Naoruzanje daleko ispod onoga sto ova letelica moze koristiti.
Medjutim, posto je jedina maketa ovog aviona koja pritom zapravo i nije losa uz trud moze se dovesti do jednog reprezentativnog primerka. Sa moje strane je za preporuku.
Ovaj moj ceka na red za prskanje pa kad krenem da ga radim bice u projektima.
"It's time to kick ass and chew bubble gum! And i'm all out of gum!"
- Duke Nukem

Ich been klugscheisser!

drakii

Ova malketa moze da se odlichno uradi uz doradu imalo vishe paznje, nisam ga sklopio, ali sam pomagao jednom Nishkom junioru, solidna maketa, kao shto je vech recheno, jedna od boljih Zvezdinih, ali ko je video Mi 26 i Pe 8......, naravno Mig 21 Bis im je najbolji, a naoruzanje moze da se doda.