SU-22 M4/R - SMER 1/72

Previous topic - Next topic

sezan

Evo izvrsavam Peletovo naredjenje!Sa zakasnjenjem,izvini Pele i hvala za maketu(  :naughty )!
Solidan odlivak ,na dve (ipo)grane ,sa negativnim linijama panela i sa zanemarljivo malo flesa!"Staklic "je upotrebljiv ,zadovoljavajuce prozirnosti,kao i dekali!Oznake za ruski ,poljski i ceski!Sastavnica malo konfuzna ,posebno sto se sema za farbanje tice ali dobro!Sto se tacnosti tice,nisam upoznat ali maketa je definitivno upotrebljiva!Hvala na paznji!
Ps.fotke su i Peletove i moje ,djuture!

"Smart you must be... Try not. Do or Do not... There is no try"-YODA

oddball

Ех тај Сухој... У истој размери и мене у кутији чека иста макета али у паковању Истерн Експреса. Ти си боље прошао од мене само у декалима, моји су прилично климавог квалитета и сиромашни док ти имаш и стенсиле. Треба ту доста рада али може се урадити јако леп примерак. Наравно, уз доста самоградње.
"It's time to kick ass and chew bubble gum! And i'm all out of gum!"
- Duke Nukem

Ich been klugscheisser!

kljajajunior

pa zvezda ima maketu su-22 u 1/72 i odlicne detalje ceo riveting tacni paneli(ne znam ko mi to rece bila je u m-hobiju da se kupi skoro) samo se ne secam tacne verzije da li je m4

sezan

Ja bi ga uradio sa nekim "egzoticnim" ,blisko istocnim dekalima ali ih nisam nasao pa ce pasti CEH najverovatnije!
mali off-ako neko ima neku egzotiku na prodaju iliti menjazu ...pm i te fore!
"Smart you must be... Try not. Do or Do not... There is no try"-YODA

oddball

maketa ima jako lepe panele, medjutim detalji u kabini i kutijala stajnog trapa ne postoje tako da tu mora mnogo samogradnje da se uradi.
"It's time to kick ass and chew bubble gum! And i'm all out of gum!"
- Duke Nukem

Ich been klugscheisser!