3mm VRS borbena grupa

Previous topic - Next topic

bokaso 1

Za WG borbena grupa VRS u 3mm... Materijali Zica, papir, karton, drvofiks... Grupa jos nije zavrsena.... Postolja su 10mm x 10mm...

JUNKERS

Au jel se mi to naostravamo za Kosovo ili sta? Koliko vremena je trebalo?

bokaso 1

Postovanje kolega.... Da ne sirimo politicki (nije mesto)... Ovo bi trebala biti VRS. nisam stavljao maskirnu semu jer proguta model. Srbi su u Bosni imali nesto preko 500 tenkova u pet korposa( ako sam dobro pamtio). Cak su imali nekoliko T 72. Bilo je dosta Budzevina i prilagodjavanja orudja potrebama. Naj autenticnija je Jedinica pod nazivom Panteri koja je imala naj autenticnija vozila... Nego, pretpostavljam da si mislio koliko mi je vremena trebalo da napravim.... Ne bas mnogo... Sobzirom da mi vreme ne dozvoljava da radim bas cesto otprilike jedno 30ak dana efektivnog rada.... Radis u serijama i nije problem odraditi jako brzo samo ako imas prototip.... Naj vise se vremena gubi na prvom uzorku..... Naravno ima ih jos gomila samo nisu zavrseni.....  :cheers

divvac

kolega,rekao sam vec par puta,ali ponovicu:
Bokaso_1 iliti Sloba je ubedljivo najbolji maketar kad se radi o maketama u minijaturi! :D
Ja sam mislio da mogu bar malo da mu pariram sa maketama u 288' ili sa detaljisanjem na avionima u 144',ali ovo je vrhunac!
Kako kolega uspevas da imas tako mirnu ruku da ofarbas zastavu na tenku od 3mm?!!??!
Svaka cast!  :super
moja Prva turska

bokaso 1

Postovanje kolega..... Nemojmo preterivati sa epitetima naj bolji..... Ja bi pre rekao jedini .... Imam drugara i on je poceo da pravi verovatno ce me prevazici ubrzo (pokazujem mu kako. Slikam i saljem meilom, radimo uporedo...).... Da ponovim, nije problem da napravis maketu, problem je u prvom primerku (jer pravim za WG pa mi treba vise istih....)... Pre neki dan sam merio pravih bateriju topova (4kom) to sam napravio za 30-ak min.... Nista teze nije tebi u 1/35 samo sto su drugaciji problemi pri sastavljanju... Malo prakse (kao i u svemu) i uradio bi i ti to sto i ja.... Veruj kolega iskreno smatram da to sto ja pravim moze 95% maketara samo nije probalo....

E da, nije problem zastava na tenku problem je orao na zastavi..... :naughty