Revell Tiger I E 1/72

Previous topic - Next topic

FlipFlop

Prvo da se izvinem sto tek posle 100 god. objavljujem svoju prvu maketu, bilo je tu pokusaja pa sam odustajao jer sam gubio volju itd.
pa sam kupovao makete koje su stajale jer mi je bilo zao da ih pocinjem iz razloga sto nemam airbrush i drugi alat pa nisam hteo da ih
upropastim (kao da bi airbrush pomogao). U glavnom, na kraju sam shvatio da bolje i da upropastim nego da ih ne radim uopste - pre
cu nauciti. Samo da napomenem da sam pravio makete kad sam bio 'maji' ali to je bilo sve "zalepi sve uz pomoc 2kg lepka, zafarbaj
kako ti volja i slazi sledecu" pa sam se posle 10-ak godina odlucio da krenem ponovo ali ovog puta "ozbiljno"...

I tako da ne duzim, evo je moja prva... Kakva je, takva je ali moja je i ja sam ponosan :D

Postolje je od stapa za cd-ove, a taj "reljef" je das masom napravljen...
Slikano je pre nego sto su dekali zalepljeni ali nemam snage da slikam ponovo...

Uzdravlje!

Messerschmitt

Има доста грешака али је за први пут и више него одлично!
Добро је да си схватио да је боље радити па научити него да ти макете стоје, да их имаш брдо, а да немаш ни знања ни искуства. Свака макета коју завршиш је једно ново искуство и могућност напредовања у раду.

flanker

Malo ga postari i biće kao pravi...
Inače iznenadio sam se kako je ovaj model Tigra zdepast.
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

sezan

Lep rad!Samo tako nastavi!  :cheers
"Smart you must be... Try not. Do or Do not... There is no try"-YODA