1:48 mi-24V monogram/revell

Previous topic - Next topic

dragan_mig31

Nisam promenio razmer i usput poludio.ovo je maketa koju radim za jedan moj drag prijatelj koj je upravo letio dugi niz godina na ovaj mi-24 sa broj 209

maketa je stari poznati monogram/revell.dobio sam je u polu zapoceto stanje.trup zaljepljen,kokpit ofarban i rotor vec postavljen.ja cu sve to da ispravim i za pocetak sam sredio spojeve i urezao panele.sad ostaje da mu jos zatvorim jos neke pogresne i krive panele i da ofarbam i doradim kokpit.

Hawkeye

Jel,koliko ih sada imaju makedonci?

'Уживај младићу за младости своје!'

Nemsy_29

drakii

Dragane, Dragane, ti bi u Ginisa, ali samo napred, turbomaketaru, tvoj e opus fascinantan, jedino neznam shta mislish o kompatibilnosti razmera, lepa je za rad 1:48, do nedavno sam chuvao ovu maketu i prosledio dalje samo zbog razmere, tebi jako lepo ide 1:72, a i ova je maketa prilichno zastupljena u zadnjenavedenoj razmeri, takodje je hrabro restaurirati svoju krsh, a kamo li tudji, ali draz je u tome mozda i vecha, nije vrhunsko maketarstvo u kupovini idealno odlivenih maketa i dodatnim delovima, shta je sa onim uradi sam, drzim ti palcheve za uspeh, samo napred

dragan_mig31

hvala vam.

@hawkeye pusti vikipediju mi ih ukupno imamo 12 komada :)

Milan18111

Samo napred.
Odlicno izgleda za sada.

dragan_mig31

danas sam nasao malo vremena i ofarbao sam kamuflazu.boje su MM sand + nekoliko kapi MM dark green i revell 363 za zelenu.mislim da je dobro ispalo.sta vi mislite?jos ostaje da se dodaju puno detalja odozdo i sa strane gde ide svetlo plava boja a namerno nisam to postavio da ne bi otcupao ponesto kad ga budem farbao.

mig-29

uuuuu....fantasticno izgleda... :cheers

PELE

Quote from: dragan_mig31 on 14-06-2010, 18:17:09
danas sam nasao malo vremena i ofarbao sam kamuflazu.

Koji si ti kralj!  ;D Meni treba 3 dana da se saberem i pripremim maketu za farbanje!  :D

Kamuflaza je ispala vrhunski, nemam reci, kad dole dodje plava, pa dekali... jedva cekam!

Pozz

vlajko&marko

jao sto je dobro  :bravo
svaka cast

Nemsy_29

Uuuu ovo je mnogo dobro...Odlican milutin  ;)

Hawkeye

OOOOO ajmo ajmo,ovo sto pre da bude gotovo i uslikano  :super !

'Уживај младићу за младости своје!'

Suhoj

Super izgleda, bas lep cammo.

matilda

:pilot mi 24 i to makedonski... taj mi je nekako omiljeni,valda zbog same istorije...  >:D oni zajedno sa su za neke  :mjetal :zvizduc :mjetal :zvizduc zadatke pre par godina.

standardno dobar rad od tebe i ne sumnjam da ga necu gledati gotovog uskoro.
stevan