MiG-21 PFM Academy 1/48

Previous topic - Next topic

Profa

Što bi rek'o moj šef, pozitivna motivacija (čitaj: nagrada) je vrlo uticajna :naughty, sad se treba još bolje dokazati, a tebi to, prijatelju, ide od ruke samo tako :super
Samo napred, kad porastem i ja ću tako da radim mlaznjake ;D
Bogu fala što sam Lala! :)

Milan18111

Hvala svima.

@ gmiserbia
Kolica i greda su uradjeni od sprua.

@Profa
sreca pa su nagrade na takmicenjima u evrima inace se ne bih trudio toliko.....pozz

Ivan Panon

joj batice pocinjes da me zabrinjavas...imaaas li zenu il kuce...posveti malo njima paznje mani makete...!  :hahaha
salim se...odlicno radis divim se tvom radi i zalaganju da napredujes ka savrsenstvu! pozzz :god

matilda

ja sam eto opet ostao impresioniran i jako inspirisan ovim sto sam upravo video. tvoji radovi treba polako da se prezentuju na nekom sajtu koji se bavi prikazivanjem umetnickih dela.

elektronika izgleda super, kucista trapova jos bolje... samo tako nastavi i da nam pokazes jos mnogo lepih radova, jer istini za volju iz tvojih samo-gradnji i farbarsko molerskih radova imamo dosta lepog i korisnog da naucimo.

btw: kolica i grda su ti super ispali, a obican razvuceni ram...

stevan

Kerber

Bravo !
Sta drugo da se kaze?
Umetnik na delu !
Samo tako.

Milan18111

Hvala svima na lepim komentarima.
@Ivan Panon
Imam zenu,dete i oni rade za mene...razvlace spru.
Ko da postigne to sve sam.

Mala nadopuna,zavrsio sam juce merdevine....malo su modifikovane da mogu da se sklope...

lord sir giga

A to sklapanje je dobro za transport, sklopis i stavis u neku kutijicu, kesicu i miran si dok ne dodjes kuci (pod uslovom da neko nemakne na takmicenju (ja necu sigurno, sta ce meni 1/48 merdevine ;D ::)))
Ima li taj doticni neku istoriju ratovanja, da li je nesto oborio, i da li je i sam oboren?

medico

druskane, ove merdevine mi vracaju veru u srpsko maketarstvo ! Fascinantno precizno !

zolle

Rodjace, za ovo sto si do sada uradio mogu samo da kazem - SVAKA TI DALA !
     Alal vera ovo sto si nam pokazao je Biblija maketarstava, il` da radimo kako treba il` da prelazimo na heklanje !

:god :god :god :god :god :god :god :god
Dokon mozak, djavolja igracka !

menestenasli

Sve ovo je fenomenalno, sve je neverovatno precizno, svaka cast!

Kako razvuces spru a da ti bude ovako ujednacene debljine (IDENTICNO U SVAKOM DELU  :super  :bravo), i kako savijas plastiku a da posle ne promeni oblik?
:god

PELE

Milane, imas mnoooogo talenta za makete!  :o

Samo napred, pratim rad sa velikim zanimanjem!

Pozz

RILE-NS

Prethodnici su rekli sve.Cestitam kolega.

Goran A.

Posto smo videli da umes i mozes, pa kad raspalimo po kritikama! Bice to spektakl!

Milan18111

Hvala drustvo.

@menestenasli

Kad razvucem spru uparim ga po debljini i izvlacim parcice koji mi odgovaraju.
Ako pravim kruzne delove...savijam ga tako sto namotam par krugova sprua na ne necemu ciji promer odgovara(olovka,drska skalpela...)
i stavim pod mlaz vrele vode 10 -ak sekundi.
Kad se ohladi zasecem skalpelom,zalepim i to je to.

menestenasli

He, znao sam da poneko prokuva plasticne delove na sporetu, a to me je mrzelo da radim, ali bojler i vrela voda.... pa daaaaaaaaaaaa, samo se treba setiti  :headbang
pozdrav