MiG-21 PFM Academy 1/48

Previous topic - Next topic

Profa

Nisi normalan ::), i to je sve što imam da kažem na ovu temu, a i uopšte :cheers
Bogu fala što sam Lala! :)

Patriota

Pa Nikola Tesla je naspram tebi sitna riba !
Kako izgleda, ovo će da bude tvoj doktorat. Moram da zalepim kapke lepljivom trakom da mi oči ne ispadnu !  :god :god :god

Milan18111

Stigoh i do farbanja...nekako.
Sama zamisao je bila da avion izgleda istroseno,mada nisam nasao fotografiju aparata u takvom stanju.
Vise sam se oslonio na vec uradjenu maketu jednog kolege.
No podjimo redom....uradio sam prvo preshadig i izduvnik motora.....

kamuflaza je trobojna i uradjena je fri hand tehnikom.Koristio sam Revell boje 314,374 i 361.
Iste su posvetljavane u dve nijanse da bih dobio efekat izbledelosti.....

posle izbledjivanja i prljanja Tamiya D-setom...

napravljen je sablon za EV broj,koji je kasnije ismirglan da bi dobio na starosti.......

lakiran prontom i zalepljeni dekali,uzeti sa Eduardovog Su -7 ...wash uradjen temperom,crnom.....
Donja strana je ofarbana sa Rev 55 posvetljena sa Rev 371 ...70:30,otprilike.
Nijansirano u dve nijanse kasnije  ,takodje zbog efekta ostarivanja makete....

radar....sve dielektrike su ofarbane sa Rev 61+ Rev 363

rakete su dobile zastitnike IC-glava i osigurace...znam da ih nisu nosili na ovim nosacima ali nisam mogao da odolim... :zvizduc

i na kraju sve ono sto ce biti na stajanci,sem ako ne dodam jos par stvari..... :think

To bi bilo to ,a vi sad udrite s kritikama.
Pozdrav svima ,
Milan

lord sir giga

Gledajuci te na takmicenju kako lepo slazes te male delove u posebne pregrade u stiroporu, bas sam se zapitao cemu mu onaj visak, i eto dobih odgovor.
Gledajuci ovde slike i prisecah se objasnjavanja za prljanje, posebno tamija setom, shvatih sada koliko je to prava stvar.
Avion jeste istrosen bas dobro, i uz radar koji dolazi kao recimo nov (posto njega nisi prljao) izgleda kao zamena radara (mozda tako i nazoves Dioramu.
Pozzzz

vlajko&marko

Pa od ovog moze da se rikne :cry
Milane ... ma ne nemam reci  :god :god :god

Mit@_koRupCij@

OUTSTANDING (U mortal kombat fazonu)!!
Stvarno nemam reci...

Boki

Uh, kad vidim tvoje radove dvoumim se da li da menjam svoje makete za značke ili markice. :god :super
Svaka čast, Milane. Prelepo izgleda. :cheers

Baldrick: Don't worry, my Lord, I followed DaVinci's instructions to the letter.
Blackadder: Even if you can't actually read.
Baldrick: That's right, but I have done a lot of Airfix models in my time.

PELE

Milane, nista ti ovo ne valja, u onu zelenu si trebao da dodas jos 3.6% bele, a ruda i merdevine su 1.5 milimetara krace nego sto bi trebalo...  :naughty

Salim se naravno, moram da priznam da je ovo nesto najbolje sto sam ikada video!!!  :god Sto bi Vlajko rekao, od ovoga moz' se rikne...  :o

I da, smesan si kada kazes da udarimo sa kritikama!  ;D

Pozz

Suhoj

Reci bi ovde samo kvarile utisak....nema se sta reci, sliek sve govore...
Savrsen je.
Ti si stvarno covek koji ima TALENAT za ovaj hobby. Mnogo nas je koji se vadimo na jedan ili drugi nacin ali mislim da u Srbiji trenutno nema niko sa ovakvim talentom i predanoscu ka maketama.
Svaka cast i ziv bio da vidimo jos puno ovakvih umetnickih dela!

NecaRamone

Imate odlican tajming, taman kad se slegne malo sve, vi opet slike ;D
Fantasticno kao i uvek ;) Odusevljen sam

Goran A.

1. Rakete!
(Da me klinci ne bi ponovo napadali, napominjem da Milan zna o cemu govorim i zasto.)

2. Obicno su zastitne kape glava raketa vezivane kracim konopcima i to za kormila.

Nemsy_29

Au kolega ti si lud  :o
Ovo je savrseno...Nemam komentar, potpisujem ono sto je Ognjen napisao :cheers

@Ag02: Pa mislim stvarno  :jok (salim se naravno  :hahaha)

PELE

Quote from: AG02 on 18-10-2010, 23:36:53
1. Rakete!
(Da me klinci ne bi ponovo napadali, napominjem da Milan zna o cemu govorim i zasto.)

Necemo da te napadamo, radio si sa dvaes' kecevima, valjda ti najbolje znas kako sta izgleda...  ;)

Milane, jos jednom svaka cast, mislim da svima nama ovaj rad daje zestoku inspiraciju!  :god

Pozz

menestenasli