Mirage Hobby 1/72 Leningrad

Previous topic - Next topic

Profa

Dok čekam da se osuši boja (n+1 slojeva) na tekućim avijonskim projektima, reših da završim ovo čudo koje se mesecima vuče nedorečeno...
Maketa je čudo - vrlo malo viška materijala, fenomenalno uklapanje, a broj delova k'o da sam radio četvoromotorca... :doh samo u točkićima je 56 delova...
Našao sam par fotki sa Lenjingradskog fronta, zima 1943, pa mi je baš prijalo da se igram sa pohabanom zimskom kamuflažom :super
Zelena je humbrol 86, bela akrilna Vallejo koju sam odr'o finom šmirglom i špenadlom. Blato je mešavina pigmenata.
Ostaje još da uradim podlogicu (zato gusenice ne stoje kako treba), i to je to...
Evo slika, pa udrite :deadhorse

Bogu fala što sam Lala! :)

Goran A.

Ja sam radio davno nekakav tenak sa identicnom sasijom (mislim da je poljski tenk u pitanju 7-TP, tako nesto) ali drugom kupolom i jes' milijardu delova na podvozu. Lepa maketa a cena budzasto.

sezan

a bre Profo!Pa de ga nadje tako malog!Za ovu velicinu boga mi lepo uradjen!Samo ti nastavi tako ,nemoj posle da kukas sto imas dioptriju - 2...!
Odlican je!Pozz!
"Smart you must be... Try not. Do or Do not... There is no try"-YODA

Eraser

Meni su ti ruski krsevi predivni :) gde si pazario maketu profo??

Profa

djos & filip

Sjajno izgleda, ovaj weathering na OVOLIKOJ masini......zadivljujuce.
Svaka cast na strpljenju i vestini, za ovakvu minijaturu stvarno treba imati ....

pozdrav

Ovo je samo hobi, ovo je samo hobi, ovo je samo......

gasha

Sada ga zakaci na privezak  >:D 

Profa

Ja bar ne moram da ispraznim gepek da bih spakovao jednu maketu :naughty

modellius

pravi kuriozitet, prvi put vidim da je neko napravio upaljac >:D >:D >:D salim se naravno, odlican je
Michael Wittmann   s.SS-Pz.Abt. 101       138 kills
Maketarski Savez Srbije http://www.mss.in.rs/

Hawkeye

E ovo je brate stvarno malo  :hahaha !Dobro si uradio maketu,bravo :) !

'Уживај младићу за младости своје!'

Plavac

Sve pohvale druze,jako lep malisan  :cheers