JS-2 1/35 Zvezda

Previous topic - Next topic

Suhoj

Evo isto jedna od novijih maketa.
Zvezdin JS-2, po mom misljenju sasvim ok, gusenice su jedino lose pa sam zato zamenio Trumpeterovim.

Aki

Kao sto sam ti vec rekao, izuzetno si ga odradio Ogi !
Zamerio bi ti samo sto su rezervne gusenice na pogresnom mestu, i ovo slivanje rdje si trebao malo blaze uraditi, ovako izgleda kao da je stajao duze vreme.
Inace sve ostalo je korektno odradjeno, sve pohvale!

dragos

Jako lepo.Fali jos fotka iz pticije perspektive.Mozda si trebao da stavis sve spoljnje tankove,jer po uklanjanju tanka ostaju postolja i obruci koji drze burence.Ali,kako volis,znam da bi trebalo doradjivati sve to na Zvezdi.Koja je to zelena,ako nije majstorska tajna?

Momcha

Lepo odradjeno,cestitke  :)

Hawkeye

Auu koja pedanterija,ali lepo mora se priznati :) !

'Уживај младићу за младости своје!'

Suhoj

@dragos
4 nijanse zelene  ;D
Al neka osnovna ideja je bila ovako nesto...
Prvo revell matt 65 onda preshading onda MM olive drab onda zamesano Olive drab+pesak i na kraju Olive drab+siva

Boki

Uh, odličan je :super . Jako mi se sviđa boja, kao i prljanje. Baš izgleda kao veteran. :cheers

Baldrick: Don't worry, my Lord, I followed DaVinci's instructions to the letter.
Blackadder: Even if you can't actually read.
Baldrick: That's right, but I have done a lot of Airfix models in my time.

Messerschmitt

Сјајно изгледа! Свака част за бојење, веома реално изгледа!  :cheers

Eraser

Svaka cast majsotre!
Jedino ti rezervni clanci malo nisu na mestu al ko kaze da ih neka posada nije tamo stavljala :)

Lep rad,nema sta...

Goran A.

Meni deluje realno i bas onako kako tenk ume da izgleda kada ga malo ostave po strani. Takvih je bilo mnogo i podsetilo me bas na ono sto sam vidjao po vojnim parkovima. Pokazao si veliki napredak na cemu ti cestitam! Pozavaoci savetuju da premestis clanke sto mozda ne bi bilo lose kada vec ovako dobro izgleda. Izuzetno mi se dopada.

Plavac

Fantasticno uradjeno,nemam zamerki sem sto je kolega dragos rekao za postolja od tankova,bio bi lep detalj,ali inace cista 10-ka  :super

airbamby

Jako mi se dopada, bas si napredovao po meni, alal vera
0:)
http://www.oluj.org/ - Maketarski klub Oluj