M-18 Hellcat JNA, Istočna Bosna '92-95' godina

Previous topic - Next topic

Patriota

Momci, paklena mačkica je završena i predata u ruke ljutih Krajišnika.  ;D
Slikao sam jutros, napolju, negde oko pola devet. U neposrednoj blizini magistralni put, a Nemci kad me vidoše sa fotoaparatom u ruci odmah pomisliše da sam policajac u civilu sa radarom, pa svi automatski na kočnice.  :lol

Blaga sumaglica u pozadini, baš onako kao u Bosni, kad su jutra sveža, pa se iznad šume stvori blagi trag magle. Scena, neposredno pred napad. Izvolite, pa uživajte.  :caooo

flanker

Sjajno, a posebno mi se sviđa zastava, jel to neki dekal?
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

Patriota

Zdravo Flanker,

ova zastava je moja lična izrada pomoću crtanja u WORD-u i štampanja na običan papir pomoću HP-Deskjet-a. Zastavu sam naknadno prešao bezbojnim lakom na vodenoj bazi. Inače sve moje zastave koje sam već prikazao i koje ću još prikazati su delo mojih ruku. Prosto i jeftino za svega 5 Centi.

Vladimir

Ф89 НС

lord sir giga

Nebih bas da zakeram, ali mi oko vapi za slikom vece rezolucije, ajd vidi ako moze nesto po tom pitanju da se uradi.
Inace mi se svidja kako je odradjeno sve, kako maketa tako i ubacivanje diorame i scene iza za slikanje.
Nadam se da ce ljuti krajisnici znati i umeti da iskoriste ovaj tenak :caooo.

Plavac

Mnogo dobar,samo slažem se sa lord sir gigom za koju fotku malko detaljnije,inače čista desetka  :cheers

nesha

Patriota

Zdravo zemljaci, drago mi je da vam se sviđa ova cica maca. Šta se tiče rezolucije, bila je ona oko 3000 piksla, ali sam sliku komprimirao na 640 piksla da bi uštedeo memorije u Photobucket-u.

Nemsy_29

Super je tekn, inace ja za Photobucket stavljam rezoluciju na 800x600 bez problema  :)