Sputnik 1

Previous topic - Next topic

Goran A.

Svima poznati Sputnik. Rekreacija uz pomoc loptice za stoni tenis ali ovaj put bez reketa i stola ali na polici. Dva sata posla uz pauzu trazeci materijal.

[

lord sir giga

Nisi odradio otvor i vide ti se spojevi, a i dekali ti fale, sem toga jako lepa maleta samo jos reket pa da gi lansiras u orbitu pa da kruzi.
Jako pametno iskorisceno nista da se napravi nesto svaka cast.

milogor_strashni

realno, dobra ideja je najskuplja i najvrednija stvar na svetu. a i ova izvedba mi se skroz svidja.

Odlicna fora.

Pozdrav,
Milan

Miroslav Š.

http://www.maketarplus.com/
2024. - godina borbe protiv nesklopljenih maketa!

mutayu

Kushti! Dobra ideja , jos bolja realizacija! A sada podeli sa nam neke nacrte i sl. (please!)  ;D

Goran A.

Nista nacrti kad razmeru diktira velicina loptice. Gledao sam u fotografije, na nekima se vidi neki otvor a na nekima ne, koliko je napravljeno ovih bipera, ne znam. Odabrao sam model koji nema otvora na sebi bar po slikama. Spoj polutki sam naglasio samolepivom alutrakom. Mogao je tu i tamo neki zakivak na sastavu polutki, sto mozda i uradim.

ubermagog

Ne znam sa čime si farbao ali baš metalno izgleda ova loptica!

tripko

Prosto a fantasticno, ideja + realizacija ja sam odusevljen jednostavnocu i lepotom.

Kerber

Ko zna - zna !
DObra ideja.
Kazi nam, cime si lepio ove antene, od cega su?

Goran A.

Tenkju veri mac! Hteo sam da napravim nesto nabrzaka i jednostavno, pa sam birao temu. Idemo redom, sarke od parceta plastike koji obicno viri sa sprua i nosi neki deo, iglica kaisa za sat presecena napola, medicinska igla pa razvuceni spru. Lepljeno super lepkom u gelu. Farbano hobby color srebrnom. Jednu antenu sam zabrljacio lepkom i to na spoju sa kuglom, vi to ne vidite, ali da priznam. Ispravicu sutra. Inace izgleda interesantno na polici i krajnje opustajuce dok sam radio.

su27rules

Jako jednostavna, ali odlicna ideja i izvedba,stvarno dobro!! Primjer sto masta moze !!

milanco

Prelepo nema sta :) :) :)
Za ideju svaka cast :)
"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

Sandman

Kao i shto smo navikli od tebe, chudna i jednostavna tema u samogradnji, i totalno dopadljiv finalni izgled!

Imash li josh neki ovakav projekat u najavi - ovakvih letelica ima pregrsht...?

Goran A.

Imam jedan aerogliser iz tridesetih godina u radu, mozda i danas bude gotov, ima otprilike sat vremena posla.