X Panon kup i XII Beogradski pobednik

Previous topic - Next topic

dusko

Postovane kolege nisam mislio nikoga da naljutim i glavni cilj dolaska na takmicenje mi je druzenje i da pokupim i neke nove fazone, ali posto nisam iz BG-a to mi je i dobra prilika da kupim neke sitnice zbog kojih mi se zaista ne isplati da dolazim u Bg.

gasha

Najava jednog takmicenja nije mesto za raspravu zbog cega neko ne ucestvuje na berzi, kada se postavi pitanje i dobije odgovor cemu dalja rasprava i konstatacije. Ako je nekom do toga lepo otvori novi topik pa udri. Organizator je lepo odgovorio i mislim da je to dovoljno. Radi se upravo o tome da je ovo topik namenjen pitanjima u vezi samog takmicenja, a konstatacije tipa "Znači, prodavc semenki bi rado došao na stadion da prodaje semenke, ali je zaboravio da ih ispeče na vreme" i da ne navodim ostale su zaista suvisne. Da ne duzimo vise, ostavite ovaj topik za konkretna pitanja i odgovore vezane za samo takmicenje.

deda

Da li svi navedeni prevoznici staju kod hotela ili je potrebno nesto reci vozacu?

PELE

Ako ides kombijem, on ti staje pored hotela (kada se predje most preko Tamisa). Nekih 30ak metara ti je raskirsnica, skrenes desno i onda sledeca prva ulica isto desno. Spustices se dole uicom i Dom Vojske je odmah tu, ne mozes da omasis.  :)

vlajko&marko

A kakva je opcija doci beovozom do buvljaka tj.kako od buvljaka stici do doma vojske?

Profa

Bus Br. 2, koliko se sećam...
Čitaj PM ;)
Bogu fala što sam Lala! :)

Warhawk

Bus br 2 ili jedno pola sata hoda od stanice Pančevo glavna, ako ne nosite makete...
Mada Bus hvatate npr u Knićaninovoj (druga posle buvljaka...)
'Once you get locked into a serious Model Master enamel collection, the tendency is to push it as far as you can.'

Mikoyan29

steta sto je takmicenje prebaceno u Pancevo, dom vazduhoplovstva je bilo odlicno mestot za takav skup
MK "Oluj"

Profa

@Mikoyan29: a da ti ne izađeš iz kruga dvojke, sve ostalo je straaašno (sa beogradskim naglaskom) cimanje? ::)
'ajd' škola, to ti priznajem, ali ovo... :zvizduc
Pančevo je svojevremeno imalo dobra i posećena takmičenja, tako da je po meni dobro što se ovo održava u PA, pa makar samo ponekad... do neke sledeće prilike i organizovanijeg kluba :think
Sala doma vojske u PA je veća od iste u domu vazduhoplovstva i, koliko se sećam, bolje osvetljena, a definitivno bolje provetrena. Drugo, takmičenje zajednički organizuju BG i PA klub, pa je logično da se mesto samog takmičenja ponekad menja (a ovo je prvi put)
Bogu fala što sam Lala! :)

PELE

Quote from: Profa on 28-05-2011, 20:58:36
@Mikoyan29: a da ti ne izađeš iz kruga dvojke, sve ostalo je straaašno (sa beogradskim naglaskom) cimanje? ::)
'ajd' škola, to ti priznajem, ali ovo... :zvizduc
Pančevo je svojevremeno imalo dobra i posećena takmičenja, tako da je po meni dobro što se ovo održava u PA, pa makar samo ponekad... do neke sledeće prilike i organizovanijeg kluba :think
Sala doma vojske u PA je veća od iste u domu vazduhoplovstva i, koliko se sećam, bolje osvetljena, a definitivno bolje provetrena. Drugo, takmičenje zajednički organizuju BG i PA klub, pa je logično da se mesto samog takmičenja ponekad menja (a ovo je prvi put)

Navikose svi na staru lokaciju ( ja sam isto ), razumi ljude.

Bice super takmicenje u PA samo da nas vreme ne izda (kisa, grad, oblaci, sekire, tornado, gromovi, munje, itd...) Ima jako lepih mesta gde se moze otici ( Narodna Basta npr. ) i dosta kafica. Nece vam biti dosadno, u to sam siguran!

Mikoyan29

videcemo, valjda ce biti lepo.......mozda i odem, ko zna, videcemo kolko skola dozvoli, ipak su ovo poslednje nedelje....kontrolni, ispitivanja, zavrsni testovi....pa dodje ti da se ubijes  :headbang
MK "Oluj"

divvac

ajd prepirke i kojekakve zezalice da batalimo ;)
ako fali jos neka informacija oko prevoza,pronalazenja lokacije,itd. bude potrebna,slobodno pitajte,ljubazno osoblje ce Vam odmah odgovoriti :P
inace,imate direkt linije iz Tutina i Kursumlije za Pa  :hahaha
moja Prva turska

Ivan Panon

iskreno receno...pre ces iz centra beograda da stignes do doma vojske u pancevu nego da se cimas i ides u zemun! 
bogu iza nogu...a da ne pominjem ono kad je bilo u centru beograda takmicenje, gde niste imali mesta cackalicu da ubodete a ne kola da parkirate!
Dom vojske PA je idealan ima i parking, veliku salu, blizu je kej tamiski, i najbolji fast food restorani...koje beograd moze samo da sanja...i sa cenom i sa uslugom!
tako da dosta vise rasprave sto je takmicenje u Pancevu...! Nervirate me...malko!  :rtfm

sezan

Pancevo rules bre! Sumadinci i Pomoravci dolaze sve u sesnaes!  :cheers
"Smart you must be... Try not. Do or Do not... There is no try"-YODA

milogor_strashni

ljudi, nisam ranije bio tacno u domu vojske ali tvrdim da je mesto super.. samo se nadam da ce posluziti vreme, tamish je blizu, moze da se porazgovara uz pivo u nekom lokalu uz obalu... zaista je to super deo panceva.. nisam iz Pa ali ovo potpisujem..

Pozdrav,
Milan