X Panon kup i XII Beogradski pobednik

Previous topic - Next topic

Milan18111

A gde je ovde spisak kategorija? :rtfm
Da znam treba li da dolazimo ili ne.... :naughty

dusko

Da li postoji mogucnost skidanja prijave pa da se to kuci popuni i lepo donese kao u Zrenjaninu.

airbamby

Trebalo bi naj kasnije sutra javiti u slucaju otkazivanja, verujem da ce neko (najavljeni Grci ili Bugari) krenuti put Srbije i u petak...

P.S. jel to samo ja nemogu da otvorim link sa kategorijama ili je i kod drugih taj slucaj?
http://www.oluj.org/ - Maketarski klub Oluj

zmaj

Postovani,
mozda nece biti takmicenja zbog protesta zemljoradnika koji vec 2 dana protestvuju, Pancevo je u blokadi a najavljeno je inteziviranje protesta. Sutra cemo doneti zvanicnu odluku.
Pozdrav

:deadhorse

Warhawk

Može li se to pomeriti za neki dugi dan?
'Once you get locked into a serious Model Master enamel collection, the tendency is to push it as far as you can.'

Trutek

Jel se zna mozda dali bi se samo odgodilo za neki drugi datum ili bi se odgodilo za sljedecu godinu???

Lijep pozdrav.

Sponge

Mikoyan29

S obzirom da su zemljoradnici blokirali puteve, jedini vid prevoza do Panceva je Beo voz..... :naughty
naravno, to vazi samo za nas iz Beograda.....tako da je bolje odloziti takmicenje za sledecu nedelju, ili slicno
MK "Oluj"

PELE

Necu nikome da solim pamet, predlazem ili bilo sta, znam koliko je tesko organizovati takmicenje + zvati maketare iz drugih zemalja i na kraju sve to otkazati/pomeriti. Ali bilo bi lepo da se takmicenje odrzi 15og ili 20og na dobro poznatom mestu.

komoras

da li je možda moguće da se takmičenje prebaci u Zemun, kako bi se takmičenje održalo zakazanog datuma?

ScarfaceOne

★★★★★
★★★★★

komoras @ instagram
komoras @ scalemates

airbamby

Onda imas problem u suprotnom smeru, ovako mi ne mozemo tamo, a onako oni ne mogu ovamo...
http://www.oluj.org/ - Maketarski klub Oluj

komoras

Quote from: airbamby on 02-06-2011, 01:04:31
Onda imas problem u suprotnom smeru, ovako mi ne mozemo tamo, a onako oni ne mogu ovamo...

u tom slučaju, najbolje je odložiti takmičenje za period posle nato samita
ScarfaceOne

★★★★★
★★★★★

komoras @ instagram
komoras @ scalemates

dusko

Narode mozda poljoprivrednici popuste a sto se tice takmicenja i ako se odlozi(daleko bilo)ipak neka bude u Pancevu jer lokacija je odlicna nama iz vojvodine je blize od Zemuna a Beogradjanima nije mnogo daleko tako da mislim da su i vuci siti i ovce na broju.

ubermagog

Svakako je najbolje odložiti na nedelju-dve (ili koliko već bude trebalo) dok ova gužva ne prođe, treba ljudi da dođu sa raznih strana a bogami i iz inostranstva. Dok se svi skupe ima da potraje, sati kašnjenja su u pitanju... bukvalno!

A što se tiče priče oko promene mesta, zaboravlja se da salu za održavanje prvo treba 'rezervisati' tj. dogovoriti unapred kada ima prazan termin. Nije ni to baš lako ni brzo uraditi, ovako od danas za sutra. Nije nikakav problem da li će biti u Pančevu, Zemunu ili Beogradu - biće tamo gde bude mogao da se obezbedi prostor za planirana dva dana  :)

lord sir giga

Ma skupimo se lepo negde u beogradu iznajmimo "Munju", ili rezervisemo Dzoa bageristu i procistimo put.
Salu na stranu trebalo bi takmicenje odloziti do 18-19, valjda ce za dve pune nedelje da usaglase stvari i otvore puteve.
A to daje organizatoru vremena za rezervisanje i organizaciju odnosno pozivanje takmicara.