Ferrari F430 Scuderia "MarioTec"-by MT-Style

Previous topic - Next topic

Mario

Ovo je samo onako okvirno što se sve mjenja.

PE-SET Fujimi:

Ringovi za felge:

Felge:

Gotovi kotači još samo decal u sredini:

Decali:

TEST FIT kotača,treba još pragove i usise zaljepit pokitat i itd:

Diskovi peuzeti s jednog drugog Ferraria spremni za bojanje i weathering :D

još puno do kraja

flanker

Obećava! Kakav je ovako sa detaljima, ima li motor, menjač, trapove i sl.?
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

Mario

FUJIMI 1/24  125 delova + ovi dodaci.Šta se tiče plastike i detalja jako je dobra ali je plastika malo krhka i lako puca.Motor postoji,jedino nema amortizera sve drugo je savršeno napravljeno,naravno uz neke nadogradnje i dodatke još ispadne bolja.
Evo pa vidi,ovo su neki moji slajdovi.

braca23

Viva la Italia!  :mjetal
Samo jedno pitanje ... gde nabavljas ove dodatne stvari, i da li na tom mestu postoji malo siri izbor toga (konkretno za ostale italijanske marke i modele)?

Pozdrav! :caooo

Mario

Quote from: braca23 on 19-05-2011, 14:15:42
Viva la Italia!  :mjetal
Samo jedno pitanje ... gde nabavljas ove dodatne stvari, i da li na tom mestu postoji malo siri izbor toga (konkretno za ostale italijanske marke i modele)?

Pozdrav! :caooo
Sve je to on-line kupljeno iz Japana,UK,SAD ali većinom istočno.
Ako te zanima koja stranica budem ti je poslao ;)

braca23

E, moze link na PM. Inace gledao sam razne tvoje modele i zelim da ti cestitam na jako dobrom radu  :super ... dosta sam naucio upravo sa tvojih modela.

Mario

Drago mi je da svoje stečeno znanje koje sam naučio od drugih mogu podjeliti sa ostalima.Hvala

flanker

Pa naravno da ima motor i menjač kad je poklopac motora providan  :headbang :headbang
Mnogo su lepi ovi automobili...nego plašim se da se ne zarazim i njima...šta ću onda??!!
Mada neki muscle car s kraja 60tih ili početka 70tih... >:D
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

Mario

Quote from: flanker on 19-05-2011, 16:59:27
Pa naravno da ima motor i menjač kad je poklopac motora providan  :headbang :headbang
Mnogo su lepi ovi automobili...nego plašim se da se ne zarazim i njima...šta ću onda??!!
Mada neki muscle car s kraja 60tih ili početka 70tih... >:D
a ništa sklopi jednog :caooo

Mario

braca23

Odlicno izgleda boja. :bravo Sa kojim si slojevima isao na skoljci, posto i meni predstoji finalizacija modela?

Mario

Ma imo sam problema sa tim sprejevima (brzosušivim)tako da sam morao brusiti i lakirati i polirat ali na kraju je ok ispalo :caooo

Mario

Mario

Nešto malo se radilo,diskovi,PE-znakovi,CF itd,još dosta do kraja.

braca23

Sa cime tacno poliras finalnu boju na modelu i na koji nacin (rucno ili masinski)?