Moja sabrana (ne)djela

Previous topic - Next topic

minolovac

Bliži se takmičenje i izložba u Zagrebu, pa sam krenuo malo otresati prašinu i vidjeti s čime da krenem. U garaži su i nedovršeni Viribus Unitis, a dovršeni su razarač Split, Kralj Petar Krešimir IV, minolovci 161 i 144, torpedni čamac Vukovar i Warasdiner sa Hansa Brandenburgom. A jezero je na 200 m od kuće...

Uploaded with ImageShack.us

flanker

Ti si bre lud čovek...to sam ti već rekao čini mi se  :god

Daj neke bolje fotke raketnih topovnjača.
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

minolovac

ubermagog

Lepa zbirka!

verujem da je nezgodno da se zaštite od prašine, ali i da se sad nose na takmičenje :)

Goran A.

Izuzetno lepa i vredna kolekcija. Za Viribus unitis postoji jako lepa knjiga (ing Praski iz Austrije) o izradi muzejskog modela koji se nalazi u Becu.

anki

Svaka cast. Pratio sam ove tvoje projekte na drugom forumu i osim toga sto je lepa kolekcija zadivljujuce je i to sto je sve totalna samogradnja i to sto su svi zavrseni za neke 2 godine ako me secanje ne vara.

Da li postoji sansa da umesto u garazi zavrse u nekom muzeju kad ih vec ne izlazes kod kuce?

milogor_strashni

svaka cast, majstorski...

Pozdrav,
Milan

Nemsy_29

Da ovo nisu dela, nego remek dela! Svaka cast na zivcima i konacnim rezultatima, isplatilo se  :)

minolovac

Izlažem na takmičenjima, kad imam priliku. Muzeji, sumnjam da bi bili zainteresirani za tako nešto (opća besparica, a i gradivo je zanimljivo samo uskom krugu ljudi, važnije je kad Severina pokaže gaće :hahaha) razmišljao sam nešto o putujućoj izložbi (škole, klubovi tehnike i sl.) ali kao prvo moram vidjeti pravni okvir, da li je to uopće moguće, a s druge strane treba imati bar još 5-6 maketa. dotle, kod mene uz televizor, koliko su god nagurani.
AGO2,  imam nacrte za Viribusa baš od ing Praskog, po preporuci Zvonka Freivogela. Nacrti su odlični, a trup sam već napravio prije sa skromnim crtežima iz lista Hrvatski vojnik, linije trupa sam izradio sam i kad uspoređujem sa Praskym, nisam uopće fulao (skoro). Razlike su tako male da nisam trebao raditi nikakve promjene na trupu, jedino sam morao plastificirati podvodni dio da ne propušta vodu.
Pozz

Paja

Za ovo covek stvarno mora da kaze bravooooo! :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo