M113-Vijetnam u pokusaju

Previous topic - Next topic

Darijan

Zdravo dragi maketari. Evo da se i ja prestavim sa svojim 90 posto zavrsenom maketom i diramicom, E ovako radi se o  Tamiya M113 1-35 velicina,inace moja treca uradjena maketa a diarama prva sto se moze i da vidi.Sto se tice diarame sve je pravljeno sem ovih biljcica one su iz akvarijuma hahaha.Ima tu jos da se nabacuje vegetacije al kada budem isao u sumu.Prvi put sam radio vodu inace radjena sa Valejo stell wather nisam zadovoljan izgledom ako neko zna neki dobar fazon sa njom neka mi objasni hvala u naprijed. Palme su pravljene rucno,maketa bojena akrilkama tamiya,mig pigmentima ....Evo slicica pa cekam komentare i sugestije,predloge.Pozzz  :pilot :pilot :pilot

PS.Zboravio sam da kazem da imam jos posadu al nije zavrsena bice za par dana  :caooo :caooo :caooo

Slobo

:o Što se mene tiče, nastavi sa ovakvim pokušajima, ovo je super!

Darijan

flanker

Pa prijatelju ima tu još detalja da se odradi, a ovo je po meni odlična osnova za nešto još bolje.
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

Darijan

Pa drugaru naravno da ima tu dosta toga da se uradi al je frka za vutru hahah ma treba jos toga zelenila ipak je to djungla haha

Terorista

Super zamisljeno, lepo realizovano... samo povedi racuna oko gusenica vidim da imas malo problema sa clankovitim, nemoj ih lepiti direktno vec spoji par komada npr 5 pa ih onda polako stavljaj na maketu  :super a ako ni to ne pali probaj vinilne  :cheers

zivorad

Sto bi rekli Vranjanci: Brace izeja si ga.
U prevodu: Ovo je super. :bravo

Darijan

Hvala raja. Sto se tice gusjenica ovo je najvjerovatnije samo privremeno dok ne skontam one metalne :super :super.Sto se tice diarame ja je jos nisam skroz zavrsio mislim imam u glavi dosta toga al to i kosta.Vegetacija me zeza ako neko ima neku pametnu slobodno pozz

Terorista

Quote from: Darijan on 24-07-2011, 23:29:26
Sto se tice diarame ja je jos nisam skroz zavrsio mislim imam u glavi dosta toga al to i kosta.Vegetacija me zeza ako neko ima neku pametnu slobodno pozz

eduard ima jako lepu paletu ecovane vegetacije imas povoljno preko m-hobby-ja   ..juce gledao ;)

milanco

Fino izgleda bice jos bolja kada se zavrsi. Samo napred ;)
"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

Darijan

e hvala drugaru problem je u tome sto sam ja u BIH-Rs a m-hoby ne radi izvan Srbije jbg al ima kinezi rade hahah :super :super

Darijan

ILIJA iXa

Jako lepa diorama,svidja mi se :D Lepo su palme uradjene. Samo dodaj koju figuru i bice  :super
                                         Pozdrav i samo tako nastavi  ;)

Darijan

Hvala buraz bice bice nemam bas vremena za covice ali imaju i covice. DObio sam u kompletu 4 vojnika sa maketom vozac,vezista i dvojica u patroli kao.Toplo preporucujem ovu maketu odlicna je ni sekunde gitovanja

Sijamski_Mrmot

Pozdrav pre svega :)

Dobar rad, kad dodas i vojnike bice zivlja i punija.

Mali savet, procitaj nesto tekstova o principima izrade diorama/vinjeta. Napravio si samo jednu gresku ali onu koju stalno spominjemo svuda.  Treba obratiti paznju prilikom izrade podloge da ne bude "vestacki uniformisana" kao i da veci delovi podloge ne budu paralelni sa samim drvenim ramom.

Kod tebe je primetno to na dva mesta i bas bode oci:

- Kanal/potok ti je totalno paralelan sa ivicom
- 4 zbuna trave ispred vozila su u istoj liniji, takodje paralelni sa ivicom i sto je po meni najveci propust, na apsolutno istim razdaljinama jedan od drugog a slozices se, u dzungli nema mladih gorana koji sade redove zelenila.... 

Ako te ne mrzi barem zbunje da pomeris dobices jos dosta na realnosti. Ako ne, ostavi ovako ali imaj na umu za buduce projekte.

Pratim i dalje kako ce ovo da ispadne posto je sve ostalo dobro ispalo.  Podloga ti je taman velicine za ovakvu scenu i tu si ostvario puno pogodak!

Pozdrav
Mirko