Međunarodno takmičenje u maketarstvu X. Masters Of Miniatures - Senta

Previous topic - Next topic

gmiserbia

Мало слика за оне који данас нису били на овом одличном такмичењу!

http://www.krilapetrovgrada.org.rs/forum/index.php?topic=380.15

gmiserbia

Sandman

Čestitke organizatorima na organizaciji i dobroj posećenosti takmičenja, kao i svim učesnicima i osvajačima nagrada i medalja.
Čini mi se da je ovo do sada možda i najveći broj maketa na jednom domaćem takmičenju u poslednjih 10-ak godina - bravo!

Da li se možda zna konačan presek samog takmičenja - ukupan broj izložbenih eksponata i ukupan broj takmičarskih maketa?

Na žalost, zbog priprema za godišnji odmor nisam bio u mogućnosti da dođem, ali nadam se nekoj sledećoj prilici...

Pozdrav,
Srđan

tenk

stvarno vrhunski!izuzetno mi je drago da je bio ovoliki broj maketa i takmicara i da je senta jos jednom pokazala da je pravo ,ozbiljno takmicenje u organizaciji ozbiljnog kluba!ostaje jedino zal sto ove godine nisam mogao da prisustvujem...pozdravite drustvo :cheers
www.oluj.org
"May God have mercy upon my enemies, because I won't."

Suhoj

Bilo je jako lepo takmicenje i stvarno ogroman broj maketa!
Dolazim svakako i sledece godine.

sezan

Cestitam svima,vidi se da je bilo odlicno! Mi iz "centrale" smo bili spreceni i kad vidim ove fotografije ,dodje mi da se samoubijem.. :cry
Raduje me sto ipak ima nade za nasa takmicenja kad vidim kako je ovo organizovano i kako je NG Kup organizovan!
Cestitke organizatoru!
:cheers
"Smart you must be... Try not. Do or Do not... There is no try"-YODA

PELE

Било је одлично, видимо се следеће године!  ;)

Mikoyan29

Bilo je stvarno SUPER, bas je bilo mnooogo maketa!
Dolazim i sledece godine  :cheers
MK "Oluj"

Nenad Pozega

bilo je odlicno takmicenje!!! :super samo da je Senta blize, Pozega-Senta sitnica!!!!!!!!  :lol ali dobro...   :caooo

djnik

Profa

Ma bilo je fenomenalano :cheers
Čestitke Dekiju, Ceci i ekipi za odličnu organizaciju i još lepše gostoprimstvo, Ceci za futranje najboljim pasuljem u Srbiji i božanstvenim gulašem... ma, sve je bilo odlično :super
Vidimo se uskoro! :cheers
Bogu fala što sam Lala! :)

gasha

Mislim da je najpozitivnije to sto su se mnogi maketari odazvali pozivu da donesu makete na izlozbeni deo. Mislim da nije poenta samo takmiciti se vec i prikazati makete sto veceg broja maketara.  Svi koji nisu zeleli da se takmice mogli da prikazu svoje radove bez kotizacije. Zaista je imalo sta da se vidi.

Messerschmitt

Све похвале за организаторе и такмичаре! Заиста је било пуно макета да се види! Једино да је берза била мало боља, све остало чиста десетка.

modellius

Pre svega želim da se zahvalim svima koji su pomogli u organizovanju i svima koji su izložili svoje radove i time uveličali i pomogli da ova izložba tj. takmičenje bude uspešno. Na samoj izložbi je bilo postavljeno 577 maketa od kojih je oko 130 u petak sklonjeno zbog manjka prostora, te je u subotu bilo prijavljeno oko 260 takmičarskih radova, doduše jedan deo njih je bio već izložen, ali su gosti iz slovenije osim takmičarskih radova doneli i za izložbu, tako da je tačan broj teško reći ali može se reći da je za nedelju dana na izložbi bilo prikazanao 800+ maketa. Posećenost od strane '' civila '' premašila sva naša očekavnja, naime izložbu je za nedelju dana trajanja posetilo više od 1000 ljudi.
Imena dobitnika nagrada i fotografije za koji dan kada se malo odmorimo i naspavamo, poslednji gosti su danas otišli....
U ime maketarskog kluba '' MOdellius '' iz Sente još jednom se zahvaljujem svima
Michael Wittmann   s.SS-Pz.Abt. 101       138 kills
Maketarski Savez Srbije http://www.mss.in.rs/