Predlog - Wings of Cold war

Previous topic - Next topic

Nemsy_29

Mit@_koRupCij@

PELE

Ček, da li to znači da navedeni avioni mogu da nose bilo koje oznake ili samo one koje su bile deo Varšavskog pakta?

EDIT - Sad sam video da može, ok, najverovatnije učestuvjem.  :)

Tomcat

Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

EMIL

Kao sto sam i najavio, ucestvovacu sa f/a-18c

Tomcat

Da li su F-15A, F-15B i F-15D greskom izostavljeni? I mislim da bi i F-111 pre pripadao ''vijetnamskoj eri''
Once upon a time, when men were men, and you could tell a Tomcat guy by the size of his forearms; before LANTIRN, big motors and bombs...

Suhoj

Sve verzije F-15 osim ovog novog SE upadaju.
F-111 je uveden u upotrebu 1967 a siroko je koristen kasnije tako da mislim da je ok da bude ovde :)

Tomcat

I jos jedno pitanje, da li makete moraju nositi i oznake iz tog perioda? Npr, da li bi F-15 mogao imati oznake iz 90ih ili bi morao izgledati kao 80ih?

Suhoj

Pa idejno ne bi bilo lose da su oznake iz tog perioda al ako ti vise odgovara a USAF je onda ok.
U svakom slucaju oznake recimo bivsih republika SSSR-a i sl. ne al recimo Ruske i Americke ok da budu i iz perioda 90-ih

Nemsy_29

Pa gledajuci F-111 onda bi i fantom i mig-21 mogli isto da ucestvuju, kolko su se kod arapa oni tukli. Ja sam za to da moze EF-111 a ne F-111 jer EF je kasnije uveden u to je totalno durgaciji avion sa drugacijom namenom

Suhoj

Sto se mene tice ok
Onda EF-111 ostaje a F-111 ispada

Tomcat

Zaoravio si Su-15,17,22, Jaguar i EA-6B  ;)

cherny

Suhoj

Ubaceni Su-15,22 Jaguar i E-A6. Ubacen i Vigen i on upada u taj period takodje :)
Takodje sam se setio i Super etendarda pa i njega ubacio.

Sandman

OK, pošto ima već preko 10 zainteresovanih za kampanju, valjalo bi početi pripreme za početak iste.

Ognjene, kada si planirao da bude početak kampanje - od 1. septembra?
Trajanje kampanje je 6 meseci tako da bi to onda bio period 01.09.2011-01.03.2012.

Hajde napravi po uzoru na prethodne kampanje jedan novi topik sa pravilima kampanje, pa ću nakon toga otvoriti novi board za ovu kampanju i tu prebaciti sve topike vezane za nju.

Takođe, bilo bi dobro da svako ko se izjasnio za učešće u kampanji navede svog kandidata-maketu.