STUKA ZU FUSS

Previous topic - Next topic

drazen

Tamiyina maketa u razmeri 1/35. Farbana je tamiya akrilkama (žuta xf-60 i zelene zmijice xf-61). Sve je rađeno OOB i uklapanje je teklo skoro bez ikakvih problema.

Messerschmitt

Ууу једно од мојих омиљених оружија у CoH-у. :violin
Јако лепо изгледа! Једино ми од доле изгледа мало недовршено, остало је за сваки похвалу... :super

Goran A.

Fantasticno! Stvarno je dobar ali bi morao biti prljav odozdo. Skoro sam video podvoz jednog tenka (na nekom dokumentarcu),  sve prasnjavo, masno i mestimicno blatnjavo.

Aki

Супер одрађено, суптилно остаревање, баш како треба :)

nesha

Стварно је лепо ураћен! :)
Мени се нарочито свића како су испали рамови за ракете, ајде мало опиши како си их фарбао, молим те. :)
Људи-јесте блатњаво одоздо, али мало превише уједначено, па се слабо примећује...

Plavac

Izgleda kao pravi,svaka čast :super Samo su mi dekali možda malo čistiji :cheers

drazen

Malo mi se žurilo kad sam postovao ovaj topik pa ostadoh nedorečen:)
Naime, maketu sam radio za jednog prijatelja koji će je fiksirati za podlogu i samim tim se nisam puno trudio oko detalja s donje strane vozila.
Što se tiče ramova za rakete, nije bilo neke filozofije, prefarbani su prvo sv. žutom i posle pomoću tvrđe četkice i slikarski uljanih row sienna i burn umber ucrtavana tekstura drveta.
Većina chipinga je rađena tehnikom "suva spužva".

milanco

Lep rad svaka ti cast :)

Napisi neku rec o tome kako si radio ciping
"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

drazen

Hvala milanco. čiping sam radio spužvom, prvo lagano crveni prajmer pa preko boja metala. Posle je išao blagi wash (tamno smeđa) i lagani efekti curenja pomoću pigmenata.

gasha

Odlicno odradjen. Donje delove samo malo izbrisi tu i tamo, da ne bude kao prefarban blatom