IV Novogodisnji Lavirint Kup - 11.12.2011

Previous topic - Next topic

ILIJA iXa

Quote from: Sijamski_Mrmot on 11-12-2011, 22:52:24
Pa iliia covece, mene je bilo najlakse pronaci? Nizak, neobrijan u klupskoj plavoj majici sa naocarama. Svo vreme sam pazio na stolove sa maketama i posle sam sudio... :) a bilo je dovoljno i samo da pitas profu ili nekoga za prijemnim stolom hahaha
Videh ja neku osobu koja odgovara ovom opisu i pomislih "mozda je to on..." ali... ;D
Nego imam jednu zamerku, moram malo da "cepidlacim" moje cenjeno prezime je malo izobrnuto na listi utesnih nagrada. :zvizduc Pa ima li mogucnosti da se to ispravi? D:)
Tacnije prezime deckica zadnjeg na listi treba Andric  8)

Pozz

hayabusa

Quote from: Miroslav Š. on 13-12-2011, 21:14:56
Ако се не варам, hayabusa је тражио бољу фотку Лекићевог Б-17. Фотку нам шаље Пеги...

Hvala puno, sjajna fotka i jako lep rad.
''Mlecna kola'', hehe.

:cheers
Белая aрмия - Чёрный барон

Zoki969

Da se i ja javim ... Svi komplimenti organizatorima na izuzetnom takmicenju ... Dogadjaj za pamcenje ...
Bravo !!!!!!!!!!!!!!!

djnik

U kojoj kategoriji je bio onaj Ceski MiG-23 i kako je prosao? Hvala!

nebkv

Sta da kazem,bilo je sjajno.Prosle godine odlicno,ove jos bolje.Sve pohvale organizatorima i uopste celoj ekipi od KV Spinera

Quote from: rodeo on 13-12-2011, 21:48:11
Jos jedan propust jeste obezbedjenje maketa, uzdali smo se da su svi posetioci dobrodusni ali ispostavilo se suprotno. Odgovorno tvrdim da je osoba koja je "oslobodila" Gashinu maketu znala da je on sludjen oko organizacije i da ce doci poslednji po svoje makete.
"Narode,ako je neko cici slucajno uzeo novcanik,neka ga vrati..." ;)
Sala naravno,nadam se da ce se i ovaj slucaj pozitivno zavrsiti

iguanac

Cestitke organizatorima za takmicenje. Zbog komunalnih obaveza nisam bio u prilici da ispratim do kraja desavanja, ali da je standard pomeren, to je primetno!
Cestitke i Gashi - osvojio je nagradu publike! gasho, gledaj to sa pozitivne strane! :cheers
One day you'll realize there's more to life than culture... There's dirt, and smoke, and good honest sweat!

"Dogod budete čuli na Ljubinom Grobu pucanje naših pušaka, Nijemci neće proći. A kad toga ne bude, znajte da na njemu nema više živih proletera."

https://n-ever-finished-models.blogspot.com/

JASTREB

Sve cestitke i pohvale na organizaciji takmicenja!! BRAVO :bravo

Profa

Nekim čudnim sticajem od okolnosti, ova maketa je završila kod mene:

Naime, kad su se svi razbežali, ostala je u izložbenom delu pored Acine zaboravljene "slonovske" diorame pa sam je pokupio, misleći da je takođe njegova...
Nek' se vlasnik javi na PM, da se dogovorimo za preuzimanje...
Bogu fala što sam Lala! :)

milanco

Evo i mene sa zakasnjenjem. Takmicenje je bilo odlicno organizovano, novi prostor je pun pogodak. Super je sto je bilo bas mnooogo maketa a uz to je bilo i mnooogoo odlicnih radova.  :bravo :bravo :bravo
Takodje i radionica koja je organizovana bila je pun pogodak, iako nisam sve video ono sto sam gledao bilo je vrlo korisno  ;), hvala  Medico  :D :D A belza UFFF :P
Stvorili ste sebi jednu veliku obavezu za sledecu godinu da u najmanju ruku ponovite ovogodisnje takmicenje.
Do sledece godine  :cheers :cheers

A sada malo slika od tog dana

Jutarnji polazak

Put i tehnika koja omogucava da se ostane na pravom putu

Usput druzenje sa Bugarima

I kako Pekar zahvaljuje drugu sto ga je poveo za Beograd  >:D

Vidimo se dogodine :) :)

"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

Sijamski_Mrmot

E pa drago nam je da vam se svima dopalo.

Još jednom se izvinjavamo zbog propusta kojih je ipak bilo, dogodine ćemo da angazujemo laptop+štampač pa će to smanjiti mogucnost greške a videćemo i nešto za jednu web kamericu veće rezolucije koja će lepo da "snima" svo vreme odnekud pa ako posle opet fale makete neko će se prepoznati na snimku...  :uaaa

Ove godine su, za probu bile kategorije "what if", "papirne makete" i "vazduhoplovne diorame/vinjete" i po mom mišljenju prošle su probu uspešno, naročito vazd.diorame :D

dve zamerke koje smo dobili (manjak prostora na stolovima i greske u ranglistama posle sudjenja) su usvojene i ispravljane na licu mesta koliko se moglo a za sledeći kup će biti unapred isplanirano poboljšanje :)

Naravno, UVEK ima mesta za popravke/ispravke/unapredjenja i na tome će se i dalje raditi planski :D

Pozdrav u moje ime
Mirko

Pegi

Cestitam maketarskim  klubovima  koiji su ucestvovali u organizaciji ovog maketarskog hepeninga .

Ćomi

A sada opet ja (podivljao sa fotkama danas  ;D ),posle guzve i panike na poslu nadjoh vremena...
Slikano onako random,sta mi se svidelo,do cega se moglo prici...Mozda je poneka slika za nesto upotrebljiva  ;)

pozz,Comi
[/URL[URL=http://i163.photobucket.com/albums/t299/comibgd/BGD%20pobednik%202011/3cbf5538.jpg][/URL[URL=http://i163.photobucket.com/albums/t299/comibgd/BGD%20pobednik%202011/4828ed9e.jpg]
No signature.

ALEX T

Profa

Bogu fala što sam Lala! :)