Nis 05.11.2011

Previous topic - Next topic

PELE

Било је одлично, видимо се следеће године!  :cheers

djnik

Cestitke organizatorima, ucesnicima i nagradjenima!

LZ-BTA

Želeo bih da izrazim svoju zahvalnost organizatorima i sve naše srpske prijatelje za veliku gostoljubivost i atmosfera . Sve je bilo super. Želim da se izvinim u ime kluba Scalemodels-BG za sprovođenje član naše grupe. Preduzeli smo mere protiv toga i nadam se da ovaj presedan ne bi trebalo da pokvari naše dugoročne odnose. Hvala vam na svemu živi i zdravi - opet sledeće godine! Hvala drugari!

Pozdrav iz Bugarske :

Aleksander Nenov
zamenik predsednika
Klub Scalemodels -BG

mrkva

Cestitke za dobro odrađeno takmicenje. Moze li koja slika vise onog AB 212 MUPa Srbije koji se vini ja njednoj slici iza An-26 i G-4  D:)

Gusha

Drugari iz Bugarske nemojte da se sekirate bey potrebe...Hteli smo svima da izadjemo u susret, da otvorimo kategorije, da svi budu zadovoljni, ali se uvek nadje neko ko smatra da je oštećen.Svi polazimo od toga da je naša maketa najbolja, ali ne mogu svi da budu prvi....Veliki pozdrav prijateljima iz Bugarske, hvala što ste došli u tolikom broju, i vidimo se dogodine kod vas u Sofiji...

Gusha

Axm, umalo da zaboravim, naime jedan član niškog kluba se požalio na slike, naime vidi se navodno na par fotografija da navodno kupuje robu, (makete)  kod poznatog dilera, (prodavca).Pa sam bio prinuđen da korigujem fotke....Nije u redu da pravimo čoveku svađu u kući i razvod braka....U našem je interesu da niko ne strada...Unapred se izvinjavamo što smo kačili kompromitujući materijal....Evo korigovanih fotografija...

Profa

Da, ovako se nema pojma ko je ko ;D :doh :lol
Bogu fala što sam Lala! :)

milogor_strashni

pa da, ne ide da covek strada ni kriv ni duzan.

elem, svaka cast za takmicenje, nisam prisustvovao ali po ovome sto sam video, imalo je sta da se vidi

Pozdrav,
Milan

pekar

Quote from: Gusha on 07-11-2011, 15:00:23
Axm, umalo da zaboravim, naime jedan član niškog kluba se požalio na slike, naime vidi se navodno na par fotografija da navodno kupuje robu, (makete)  kod poznatog dilera, (prodavca).Pa sam bio prinuđen da korigujem fotke....Nije u redu da pravimo čoveku svađu u kući i razvod braka....U našem je interesu da niko ne strada...Unapred se izvinjavamo što smo kačili kompromitujući materijal....Evo korigovanih fotografija...

:hahaha :hahaha :hahaha :hahaha :hahaha :hahaha :hahaha :hahaha :super :super :super :super :super :super
IL-76

milanco

Hvala svima koji su bili i drago mi je sto ste se lepo proveli. Ocekujemo Vas i naredne godine u jos vecem broju.
Pozdrav
"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

capritim

Hteo bih da se zahvalim organizatoru na lepo provedenom vremenu
i odličnoj atmosferi, u ime kragujevačke ekipe.

Pozdrav i hvala !

airbamby

Bilo je jako lepo ponovo videti maketare u tolikom broju.
Hvala organizatorima na gostoprimstvu i sve pohvale za organizaciju.
:cheers
http://www.oluj.org/ - Maketarski klub Oluj

sezan

Hvala Nislijama na gostoprimstvu ,bilo je odlicno!
:cheers
"Smart you must be... Try not. Do or Do not... There is no try"-YODA

Momcha

Evo i ja da se oglasim sa malim zakasnjenjem.Kako sam pre takmicenja i posle imao dosta obaveza na poslu
nisam stigo da i ja nesto napisem.

Takmicenje je po nasem utisku uspesno odrzano.Zahvalio bih se svim takmicarima
koji su nas pocastvovali svojim prisustvom, kako iz zemlje tako i iz inostranstva.Atmosfera je bila odlicna,
fenomenalna radionica Kamila Feliksa Sztarbala.Posebno bih se zahvalio kolegama iz Bugarske koji su nam pomogli
i pri ocenjivanju modela, tako da smo ove godine pored takmicara iz drugih zemalja, po prvi put imali i sudije za sve ponudjene
kategorije iz inostranstva.Nadam se da ce ova tradicijia da se nastavi i na buducim takmicenjima  ;D.

Jos jednom bih zeleo da naglasim da je InScale.org podrzao nase takmicenje kako u vidu nagrada i reklame (hvala Edi ;) ), tako i
u ucescu Kamila Feliksa Sztarbala,firmama Kagero & DOA Trackpads paints i naravno Misku iz Svajcarske koji je i
ove godine obezbedio specijalnu nagradu za maladje takmicare.

Jos jednom pozdrav i hvala svima na poseti, sledece godine bice jos bolje  ;D

Momcha

drakii

Eto , hvala na hvala, josh vishe hvala na poseti, uz zaljenje ukoliko je iko iole nezadovoljan, iako su mi rekli da se nije rodio ko je svem svet posolio, a da niti solimo, niti da nam svima nama drugi sole, da ovaj hobi vole i odsustvo ubuduche sebi ne dozvole. Elem, iako je ovo solo hobi, na takmichenju lepo drushtvo dobi, nije li to onaj lepshi deo hobija, ljudski je i pomalo zaboravljeno kada se daje, pre svega sve od sebe da se ovekovechi i deo  istorije i sam tim deo svih nas , nashih predaka i nashi potomaka, iako lichno nisam mnogo doprineo organizovanju ovog takmichenja, kao dugogodishnji predsednik Nishkog kluba vam se zaqhvaljujem na lepoj poseti, prelepim maketama, a pre svega podmlatku, buuu, prvu sam maketu napravio pre......, dogodine che da bude pedeset godina, beshe to neki bajati Frog, Bristol Beaufort, nazalost nije dozive da sacheka jubilej, ali narednih nekoliko jesu, otom potom, a  javno se zahvaljujem Gushi, Kerberu, Momchi, Bokiju i ostalima na organizaciji i ralizaciji ovog u skromna vremena, lepog takmichena i naporima da iz godine u godinu bude sve bolje i uspeshnije, a pomogli bi i oni koji nisu doshli, te ih ponovo molim da nas ne zaobilaze, pokushachemo da im bude drago da dodju, zahvaljujem se i gostima iz inostranstva koji su poprilichno doprineli da ovo bude vrlo dobro takmichenje,m to je moje vidjenje deshavanja, a sada pozdrav i hvala svima, osim pojedinim urodjenicima,  :naughty, mislim Nishlijama koji nishu doshli, veliki pozdrav