F-15E Strike Eagle

Previous topic - Next topic

InFlames

Zdravo kolege maketari!

Upravo sam dobionovu maketu 1:144 F-15E Strike Eagle. Rado bi napravio ovu maketu za ovaj GB, samo sto je problem sa dekaima - revell prilaga samo Tigermeet dekale iz 2005 godine. Ovo je u konfliktu sa pravilima ove kampanje, pa me smo zanima, jel se po vasem mnenju moze napravit izuzetak ili ne?

ubermagog

Pozdrav, mislim da u kampanjama uglavnom gledamo verzije i tipove aviona - dekali mogu biti i van zadatog perioda, baš da bi se olakšao rad sa maketama iz kutija. Šta da se radi kad Revell forsira te 'šareniše' kod sebe :)

Suhoj je vođa kampanje pa će da razjasni pitanje dekala.

InFlames

me zanima pa sa Suhojem vec sam razgovarao tako da me zanima jos vase mnenje

InFlames

Sa rezultatom 4:1 mislim da je OK da nadaljujemo

ovdje je obavezni sprue shot.. nazalost, dobio sam ostecen canopy, tako da se nadam, da ce mi iz Revella uskoro poslati novog

InFlames

kokpit

dodao sam pojaseve i sa flomastrima malo osarenio armaturku... al mislim da se bas puno nece vidjeti, kad zatvorim canopy

InFlames

uf ovo ide brzo

fit je odlican i stigao sam do ovdje... problem je samo, da sam dobio unisteno kabinu pa sad moram da sacekam da mi Revell salje drugu... a to znaje trajati...

Suhoj

su27rules

Fino izgleda do sada,jedva cekam dekaliranje!!

ubermagog

Odlična je maketa i dobro napreduje!

InFlames

dragan_mig31

Odlicno izgleda ovako ofarban :)

InFlames

evo, dekali koji su bili u kutiji  srebrili su ko ludi, tako da sam jih morao ulkoniti i sada ce ovo bit operativna masina iz baze Lakeneath u Engleskoj.

InFlames

dragan_mig31

Lep.Izgleda puno veci nego 1:144

Suhoj

Fino i uredno uradjeno  :)