SOKO J-21 JASTREB 1/72

Previous topic - Next topic

DUSAN123

Rezinska maketa koju sam zapoceo pre vise od mesec dana,ali nikako da stignem da malo poradim na njoj.Sklopljena,izgitovana "super lepkom" i Tamiya gitom,nanesen HU prajmer u spreju(odlicno se pokazao).Ostalo je da postavim poklopac kabine,pa jos malo gitovanja i moze na farbanje kamuflaze.Izvinjavam se na slikama loseg kvaliteta(crkao mi je fotoaparat),pa sam slikao mobilnim,obecavam bolje slike uskoro.

Jedna stvar, koja mi je odmah pala u oči su krila koja nisu ni ravna, nego nekako vuku na dole.

ubermagog

odlično je ovo, baš da ga majstor koji ga je pravio - napravi  :D
mogao bi Dušane i onaj G-2 od ranije da prefarbaš, lakiraš i staviš dekale koji ti idu uz njega

@ jž - moguće da je i optička varka za krila zbog ugla slikanja, a i zbog čudnog oblika krila i strele na G-2/J-21...

crvena petokraka

odlično je Dule druže stari, jako mi se sviđa...jedva čekam ja moje da krenem da radim...mislim da ću prvo raditi tri prototipa :)
pratim do kraja i jedva čekam bolje fotke...
Spremaj se kao da je sutra rat,živi kao da je hiljadu godina mir!!!!

Brzina ti je ŽIVOT,a visina GORIVO

Na kraju se sve dobro svrši, a ako ne ide dobro, onda to znaci da još nismo na kraju...

"Kad umrem, samo ce mi biti žao ptica, jer sve vreme sam sanjao letove, pa ono drugo za mene nije imalo narocitog smisla i znacenja."

anki

Vrhunski rezin, odlican rad. Ona sitna krilca kod uvodnika izgledaju veoma detaljno. I ja mislim da je opticka varka zbog strele krila.

DUSAN123

Mali napredak na Jastrebu,postavljen poklopac kabine.

@Suba:Ne bih dirao onog G2 od prosle godine ipak to mi je "prvenac",uradicu novu maketu sa novim dekalima.

Miroslav Š.

http://www.maketarplus.com/
2024. - godina borbe protiv nesklopljenih maketa!

pealeks

Pozz svima,

Sviđa mi se rad, a verovatno je još bolje uživo! Gde si kupio maketu?

Aca

zivorad

Stvarno,odakle tebi maketa? >:D >:D >:D Daj bre baci ih prodaju umesto sto ih tu sklapas i udaras nam ceznju  :uaaa

medico

Quote from: zivorad on 21-12-2011, 22:35:46
Stvarno,odakle tebi maketa? >:D >:D >:D Daj bre baci ih prodaju umesto sto ih tu sklapas i udaras nam ceznju  :uaaa

ma on to hoce da napravi nestasicu maketa i da joj digne cenu !  ;)
i da... pozajmi foto aparat i daj neke pristojne fotke.

DUSAN123

Jastreb je dobio kamuflazu...

Nemsy_29

Odlican! Koje boje si koristio  :)

sezan

Odlicno izgleda za sad. Bravo!  :cheers
"Smart you must be... Try not. Do or Do not... There is no try"-YODA

DUSAN123

Boje koje sam koristio su po originalnom "Lift here"uputstvu i meni deluju ubedljivo, naravno ako se uzme u obzir da je sam avion bio koju deceniju mladji:)Odozgo:Hu117,106(rev.47) i odozdo Hu 230.

PELE

Феноменално одрађено, а и слике су мнооого боље!

Браво!  :cheers