Crusader knight, XI-th century, 1:72 Italeri by IRENA

Previous topic - Next topic

Sijamski_Mrmot

Evo, Irena je nastavila rad na malim figuricama zapocevsi set crusader vitezova :)

Za "trening" je odabran ovaj kojeg je skoro zavrsila pa vam ga predstavljam narednim fotografijama. Oprosticete mi sto fotke nisu bas bas ali nisam navikao da slikam ovako male stvari  ;) :D

Da ne duzim, evo viteza pa da vidimo sta mislite:

Maketarski pozdrav
Mirko i Irena

Hammond_Lord

Bas lepa figura, od ranije sam jurio ovaj Italerijev set, ali u 1/32! Svidja mi se nijansa zute na tunici i stitu (koja akrilna je u pitanju?), a i ostalo deluje fino. Zavrsavajte i ostale pa pravite dioramu(isto vazi i za mene) ;).

milanco

"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

Srdjan

darth nihilus

Mixon

Sjajno, imas jos samo 16 komada! >:D ::) :D
Ma super je, nastavi samo

Sandman

lepo lepo...

svidja mi se prelaz boja izmedju konjskih kopita i samih nogu....

ma uopshte svaka chast Ireni za ove minijature ;)

Sijamski_Mrmot

Zahvaljujem se svima u Irenino ime za komentare :)

4 Hammond Lord : Zuta boja je akrilik, Rackham  #026 "Parchment yellow", imas ceo izbor boja kod Olivera u Grifonu (za adresu i slicno se javi ili meni ili Balderu), skuplje su 30tak din od Citadel/GWS i od Valejo ali je bocica od 20ml ( GWS je 12ml a valejo je 17ml), malo su gusce i imaju lep mat finish.

Pozdrav
Mirko i Irena

Balder

Skuplje su od Valleja, ali su nesto jeftinije od Citadela... Ali su skoro duplo veca pakovanja...
E sad sto se tice figure, malo kritika :)
Mozda je to samo na slici, ali tunika je suvise "flat" sto bi rekli stranci... To mora da se malo osenci, npr. washem, koji je najbolji za ovu velicinu...
Takodje, ne bi bilo lose da se malo i metalni delovi izwashuju, ili jos bolje, da su u originalu prebojeni u cistu crnu, a zatim drybrushovani srebrnom...
Konj lepo izgleda, narocito prelaz kod kopita :)
Izvuceni detalji na ovoj velicinu su takodje super :)

Hedgehog

Svaka cast za farbanje (meni se svidja kako je odradjen stitic)