1/35 M-8 Greyhound - UNEF

Previous topic - Next topic

medico

Maketa pretstavlja jedno od 8 ovakvih vozila Jugoslovenskog kontigenta mirovne misije UN-a na Sinaju, zapoceta je kao brzinski projekat za pre-proslogodisnju kampanju " pesak " , zavrsena sa podosta zakasnjenja  pocetkom decembra 2011 god.
Maketa je  Tamiya u  1/35 , uklapanje bezmalo savrseno  :god , jedna od retkih koje sam uspeo da zavrsim gotovo  direktno iz kutije sem : zamenjene obe cevi mitraljeza metalnim od RB-a (zestoko preporucujem ), dodata zicana antena, nekoliko sitnih detalja i unutrasnjosti i decali u samoizvedbi - iscrtani u Corelu i stampani laserskim stampacem na Tango-papa decal papiru .

milanco

Prelep rad, ocekivano od tebe ;)
Video sam maketu i uzivo u Beogradu i stvarno je za svaku pohvalu :super :super :super
"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

Sandman

Odlično si se snašao sa dekalima, pogotovo što ovaj papir ima drastično deblji film od Tango Papa koji si koristio u novije vreme.  :super

Za vozilo nema zamerki, odlično izgleda, pogotovo detalji na unutrašnjosti kupole i šlemu!  :cheers

ALEX T

Uzivo je mnogo bolji lezi mu ovo nase farbanje.
Ostarivanje po meri za pustinju.
Mene ceka onaj u 48-ici posto sam dobio oznake.
Pozz

Kerber

Opako  ! Sto kazu neki - "bruka kako dobro izgleda"!
Bravo majstore!

airsuba

Mislim da je pogresna pozadina izabrana pa se malo pojacao kontrast, uzivo su boje bas kako treba!
Dobro se pojavilo ono malo slicica da se rastumaci oznacavanje... vrlo zanimljiva tema  :caooo

Odlicna maketa i detalji, kick-ass Aca strikes again :bravo
:cheers

Messerschmitt

Aki

УН бела возила су јако тешка за реално остаревање,  али ти си га одрадио баш како треба, скроз профи!
Детаљи попут мапе су пун погодак, а поготово фора за слова на шлему  8)

djnik

Fanstasticna i ideja da napravis ovo vozilo a naravno i sama maketa. :)

flanker

Sjajno. Veoma interesantna tema perfektno odrađena.  :super
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.