crvendaci od drveta

Previous topic - Next topic

FLY BY WIRE

da ne bude da sam samo pravio avione od drveta ...evo i jednostavnih malih maketica nasih ZMAJEVICA :cheers

napravljeno pomocu nozica,drveta,grafitne olovke,crvene i crne hemijske olovke,zutog i crnog markera,superlijepka i lakirano bezbojnim lakom za drvo i naravno malo moje maste i inspiracije kod dede na selu
makete su nastale krajem 90-tih :caooo

milanco

Odlicni i ideja i rad  :super
"...ako stanemo gubimo sve..."
http://savrsenobrijanje.com/forum/index.php - forum posvećen jedinom pravom brijanju

Svakako za pohvalu.
A da se danas latiš kombajna u plastici i sa prozirnom kabinom? Ima dosta materiala i guma od ostalih maketa, a zbog pravih uglova i ne bi bilo toliko komplicirano.

airsuba

Vrlo lepo izgledaju!  :bravo

Ja bih samo i ta 'stakla' ofarbao u neku prigodnu boju poput tamno plave ili tamno sive...

U par zemalja poput nemačke su i ovakve poljprivredne mašine (ili građavinske) veoma popularne kao makete ili modeli!

FLY BY WIRE

hvala svima...nevjerujem da cu ponovo nesto slicno praviti(mozda za neku dioramu ako se nekad upustim u te vode)ipak sam ja pre svega veliki zaljubljenik u avione  :D..necu nista dirati na njima zato sto je to staro podosta preko 10 godina,tako da me ovakog izgleda bolje podsjecaju na proslost ;)

Warhawk

Kada vidim ovakve minijature odmah me uhvati nostalgija za OTO...
'Once you get locked into a serious Model Master enamel collection, the tendency is to push it as far as you can.'