Somewhere in Afghanistan

Previous topic - Next topic

Darijan

Novi moj projekat nista posebno.Makete Italeri prelicno dobre i super jeftine evo slike pa prosudite sami valja li,jedino sto jos ne dostalje zastave na vozilima nadam se da cu i to rijesiti ubrzo al u principu to je to.

Ako stignem sutra da slikam po danu radi boljih fotografija okacicu ako ne cekacu zastave pa cu onda da slikam pozzzz jos jednom.Darijan

flanker

Zanimljivo. Daj te bolje fotke što pre.
U početku će biti teško, ali će zato kasnije biti još teže.

Darijan

Pozdrav drugovi maketari evo tek sad sam uhvatio da uslikam neke bolje fotografije mada nebi jos al mi dosadilo cekati vise set vojnika posto sam i njih planirao staviti.Cini mi se da imaju cetiri kao u nekoj patroli pa sam mislio staviti tu kraj vozila al otom potom ako dodje mi.Evo fotografije pa mi pomozite sta jos da doradim pozz.

Sandman

Možda da si malo zaokrenuo prednje točkove udesno, pošto tako ide put kojim se vozila kreću?
Ne znam da li je sada izvodljivo pošto su zalepljeni, verovatno bi morao da ih lomiš pa zaokrećeš.   :-\

Mikoyan29

Quote from: Sandman on 18-06-2012, 17:49:50
Možda da si malo zaokrenuo prednje točkove udesno, pošto tako ide put kojim se vozila kreću?
Ne znam da li je sada izvodljivo pošto su zalepljeni, verovatno bi morao da ih lomiš pa zaokrećeš.   :-\
a mozda vozila stoje...
eventualno mozes dodati neke figure kako poziraju ili pricaju :D
MK "Oluj"

Darijan

HAHAH da da vozila stoje.Ma u svakom slucaju tu ce da legnu jos par figurica i to ce biti to al frka mi je sto nisam nikad radio sa figurama mislim nisam ih bojao tako da ne znam na sta ce da ispadne.

Darijan

Kratki pozdrav drugovi maketari.Cekajuci svoje cikice iz Kine ja sam se bacio na vijezbanje farbanja figurica ovo na slici je cikica iz perioda WWII sluzi samo za vijezbanje tako da znate.Hocu da samo vidi te i da prokomentarise te je li valja camo desert, da li sam potrefio boju i da li trebaju manje sare??Hvala na pomoci.Evo slike

KuKLiNsKi

pa odlično za prvi put =)   mislim da je kamuflaža kul
pošto su ti humeri stare verzije bez oklopa i sličnih stvari možeš ofarbat koje hlače ili prsluh u woodland ko što su na početku bili
pogotovo zelene beretke i cia 2001-2002, i neki crni đemper i tako... ako ti figure to dozvole naravno =)

slikice:
http://le.cos.free.fr/photo/dossiers/afga%20sf/6.jpg
http://static5.businessinsider.com/image/4fb12df769bedd4c0200002a/cia-mission.jpg
http://usmilitary.bravehost.com/sf_unit.jpg

miloskontra

U Afganistanu preovladava Amy digital maskirna boja dok ova maskirna boja je iz 1991- invazija na iraq (Gulf war) varijanta

Darijan

Quote from: KuKLiNsKi on 27-06-2012, 23:33:36
pa odlično za prvi put =)   mislim da je kamuflaža kul
pošto su ti humeri stare verzije bez oklopa i sličnih stvari možeš ofarbat koje hlače ili prsluh u woodland ko što su na početku bili
pogotovo zelene beretke i cia 2001-2002, i neki crni đemper i tako... ako ti figure to dozvole naravno

Hvala ti i ja sam tako mslio da odradim posto su 4 figurice jedan pusko mitraljezac u lezecem stavu a ova trojica kao stoje nesto e sad dvojica su u ovoj 3 color desert camo a jedan je woodland ona obicna,pa vidjecu da borbene prsluke u crno farbam

Darijan

Quote from: miloskontra on 28-06-2012, 11:08:50
U Afganistanu preovladava Amy digital maskirna boja dok ova maskirna boja je iz 1991- invazija na iraq (Gulf war) varijanta
Ja upitah da li valja boja i sara da li sam potrefio boju i velicinu sare posto prvi put radim figuru ,a ne kakva uniforma preovladava u Afganistanu.Naslov je moga biti Somewhere in Ustipraca ali ok hvala na informaciji koju sam usput znao :caooo :caooo :caooo

KuKLiNsKi

nije baš tako frende
army ima digitalne sive CPU od 2004
marpat testirali 2002 i svi obukli 2004
dugo su se furali woodland i tri-color pogotovo u specialcima jer su oni i započeli rat bez večih snaga
samo dalekozori i komunikacija s bombarderima i tako mjesecima...
Sealsi i sad koriste vietnamski Tiger-strype u afganistanu =)

imaš ti neku sliku šta si kupio? da vidimo šta imaju obučeno stričeki =)

Darijan

KuKLiNsKi

pa moglo bi proč da...
bilo bi super da nemaju te kacige al nema veze... bilo je i takvih

Darijan

Super al bice to frka prava nisam ja nikad radio figure uvijek sam bijezao od njih al sta je tu je