Mosonmadjarovar 2013

Previous topic - Next topic

yogi

Ja dobih zeleno svetlo od g-đe za eventualni timski odlazak do Moson-a !!! Što je i najveća prepreka !!! E sad:neki dinar imam,volju imam,međunarodnu dozvolu imam sa odličnim vozačkim iskustvom,kola nemam,pa ako je neko voljan da se udružimo !!!!
U srcu Bosna,u glavi fosna !!!! :)

medico

mislim da će ove godine ići najmanji broj maketera iz Srbije.
Mi smo za sada napunili 1 auto . Proveri kakva je situacija za smestaj , kao i obično rezervisali smo sobe još krajem januara .

yogi

Koliko će te npr.noćevati ??? A i koliko je noćenje ???

Cexx206

Imam 2 mesta za moson pa ako neko hoce ima mesta za sad gorivo naravno delimo na 4 delada licemo da spavamo to neznam jer nisam obezbedio smestaj al videcemo
Niko nije slučajno dobar; vrlinu treba naučiti.

Seneka

Cexx206

Seneka

airsuba

Obavezno proverite za noćenje i raspitajte se dobro, već pre neku nedelju je zvanično sve bilo zauzeto za period kad se održava... vidite kakva je trenutna situacija pa ako nema potražite nešto u 'okruženju'!

Cexx206

ok ljudu imam jos jedno mesto pozz

Seneka

yogi

Druže da li si našao nekoga (kao trećeg) ili računaš na mene ?

medico

ako se vec organizujete za dolazak, moj savet je da i prenoćite jer za takav spektakl i 2 dana je malo !
smestaj ...proverite na www.booking.com  ukucajte: Mosonmagyaróvár i videćete šta vam je na raspolaganju , sad koliko ,vidim ostalo je smestaja na periferiji grada po 15 tak km dalje, lokalni putevi su dobri tako da je tto ok!
U proseku jeftiniji smestaj je oko 25eu nocenje sa doručkom po osobi (doručak je uglavnom švedski sto i obično je vrlo dobar i raznovrstan).

yogi

Mi našli smeštaj u Moson-u,ako zatreba nekom ima još !!! 10 jura noćenje.Mnogo fini neki ljudi,a još gazda poprilično natuca Serbski. Tako da je ceo razgovor išao na našem language.

medico

Quote from: yogi on 30-03-2013, 18:18:02
Mi našli smeštaj u Moson-u,ako zatreba nekom ima još !!! 10 jura noćenje.

to je sooper cena, pretpostavljam da je u pitanju soba a ne hotelski smeštaj, kako bilo sooper ste našli u ovo doba.

yogi

J.b.g. čak je lik pitao koliko nas je tj.ako sam dobro razumeo koliko kreveta da nam u sobu stavi.A računam Mađari fini,čisti,lepo uređen narod !!!!
Samo da ne bude ladno !!!

mesecar

Ima li neka dobra dusa koja bi se prihvatila nezahvalne obaveze da mi u Mosonu pazari stegu za eceraj fold & hold?

Svim ucesnicima takmicenja bih pozeleo puno uspeha...

yogi

OOOOO momci spremni li smo za jedan lep,sunčani vikend u jednoj maloj Hungaro varošici ???? S lepe Mađarico i perkel paprikaš !!!!!!!