BANJALUKA 2013 MK IZLOZBA

Previous topic - Next topic

FLY BY WIRE

hvala mladene ....nadam se da ce mo se i uzivo upoznati i da ce biti lijepo vrijeme tada

Goran A.

Vitrine ce vam biti problem broj jedan i one su te koje diktiraju sve. Rastrcite se po gradu i pogledajte gde sta ima. Moraju biti stabilne i bez opasnosti po makete. Trebalo bi da imate 1 sto, najmanje 4-5 manjih vitrina i idealno 4 panoa za fotografije i postere da bi ste postigli neki niz i popunili prostor. Vitrine su dimenzija 100x70, 100x100 ili slicno.

Ovo su minimalni zahtevi za jednu malu izlozbu.

FLY BY WIRE

mislim da necemo ici s vitrinama......nego obicni stolovi....jer nece izlozba trajati dugo  2 do 4 dana maksimum...mada pre mislim da ce bit 2 dana....i mislim da cemo naci kanap ogradu i naravno neko od nas da dezura pre svega je neno obecao da ce biti "sef obezbjedjenja" :D

Goran A.

Ako je u pitanju prostor koji moze biti zakljucan preko noci, onda nemate problem.

nenobl

yap, yap! danas sam bio sa ekipom iz prostora u kojem cemo organizovati desavajne, i mogu da nam obezbijede prostoriju koja ce biti pod kljucem preko noci! tako da, mogli bi poslije svake izlozbe.. komplet sto, bez skidanja maketa, odnijeti u te prostorije i bile bi zakljucane do sledeceg dana kada bi mi dosli!   panoe imamo i bice fotografije od otvaranja kutije do zavrsnih faza, pa i bilo bi lijepo nabaciti neke lijepe fotke sto aviona, sto tenkova, sto nekakvih radova.. da se popuni!

jedan sto sa Airbrushem i kompresorom.. mislim da bi bilo lijepo izloziti alatke, boje.. jednostavno nesto s cime radimo!

Hawkeye

Хехехе нисам ја 'дигао' РАФАЛА у 1/48,ја радим само размеру 1/72 :) !

'Уживај младићу за младости своје!'

Sneni

Pripreme za izložbu su u toku :) termin je oko 22 februara :)
E sad, imam pitanje za iskusne organizatore:

trebam napraviti formular koji će ispuniti svako ko donese maketu na izložbu. Formular bi bio iz dve polovine - jedna polovina ostaje kod organizatora, a drugu sačuva osoba koja donosi maketu. Kontam da se na ovaj način izbjegnu eventualne zabune prilikom preuzimanja maketa nazad, nakon izložbe. Šta bi trebao da sadrži takav jedan formular... postoji li neki standard za to?

Takođe, trebam napraviti i formular koji će biti postavljen uz svaku maketu, pa me zanima takođe postoji li neki standard za te formulare, koji podaci tamo idu?

Napominjem da izložba nije takmičarskog karaktera, pa nema potrebe za kategorijama učesnika, maketa itd.
To Know, To Will, To Dare and To Keep Silent
http://www.facebook.com/MaketarskiKlubKastelBanjaluka

FLY BY WIRE

kako je neno vec ugovorio izlozba pocinje u cetvrtak 21.februara ;)

cetvrtak 21....... otvaranje.....18:00h
petak 22.............cjeli dan izlozba
subota 23.............izlozba i radionica
nedellja 24.............u 18:00 zatvaranje

Hawkeye

Супер,да ли ће бити макета на продају? :)

FLY BY WIRE

nazalost ne .....jer nema ko....mozda igor (ziggy)ako bude dolazio donese neke svoje viskove a sluzbeno nista nema ko...crna smo rupa sto se tice nabavke jos uvek ;)

Profa

Bravo za entuzijazam, momci! Držim palčeve da izložba uspe i bude dobro posećena :)

Što se tiče "prijemnih listića/reversa", možete da iskoristite ono što pišemo na prijavnicama za takmičenje: ime i prezime, maketa i proizvođač; to se ispiše 2x, jedan deo ide organizatoru a drugi maketaru, i na kraju maketar mora da da svoj revers da bi preuzeo maketu.
Isti tekst možete da ispišete uz svaku maketu, samo bi ste to trebali da proširite jedinicom, vremenskim periodom / frontom, kako bi neki laik jednim pogledom mogao da shvati o čemu se radi...

Bila bi idealka kad bi ste mogli da nabavite zastakljene vitrine, kao mi ovde: http://www.maketarskikutak.com/index.php/topic,15139.0.html
Kad je izložba na stolovima, zaštićena samo konopcima, ume da bude prilično nezgodno i nepregledno za "redare", kao što je nama bilo na Batajnici: http://www.maketarskikutak.com/index.php/topic,13893.msg137101.html#msg137101
Bogu fala što sam Lala! :)

Hawkeye

Што нисте позвали М-ХОБИ или ПАПИРКОЛОР,да дођу?

Sneni

To Know, To Will, To Dare and To Keep Silent
http://www.facebook.com/MaketarskiKlubKastelBanjaluka

anki

Moze li neki izvestaj i slika i za nas matore koji, gle cuda, nemamo nalog na FB?

airsuba

Quote from: anki on 05-02-2013, 22:44:55
Moze li neki izvestaj i slika i za nas matore koji, gle cuda, nemamo nalog na FB?

Anki, to je samo najava i poziv za FB prijatelje - izložba je 21. februara, verujem da će biti foto-izveštaja posle događaja  :)